vineri, aprilie 12, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareInspectori școlari adjuncți noi la Satu Mare

Inspectori școlari adjuncți noi la Satu Mare

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare are noi adjuncți. Este vorba despre Delia Gavra și Kallos Zoltan.

Cei doi inspectori adjuncți au fost instalați în funcție astăzi. La eveniment a participat și prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, care a dat citire ordinelor de numire în funcție ai celor doi dascăli.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat importanța muncii în echipă pentru a avea rezultate manageriale cât mai bune.

„După o perioadă de instabilitate care durează din anul 2009, deoarece ultimul inspector general adjunct cu concurs a fost domnul profesor Vlaicu Popescu, de atunci deja sunt 8 ani, timp în care pe aceste funcții s-au perindat, să spunem așa, mai mulți colegi de-ai noștri, iată că a venit momentul să avem doi colegi care au promovat concursul și care au o stabilitate pe patru ani. Stabilitatea în sistemul de învățământ este extrem de importantă. Le doresc succes amândurora și sunt convins că vom face o echipă managerială serioasă și sudată”, a declarat inspectorul general Călin Durla.

În urma promovării concursului, Delia Gavra și Kallos Zoltan vor îndeplini funcția de adjunct pentru o perioadă de 4 ani.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente