Acasă Locale Stiri Satu Mare Întâlnire cu parlamentarii sătmăreni pentru sprijinirea proiectelor

Întâlnire cu parlamentarii sătmăreni pentru sprijinirea proiectelor

La început de an, primarul KereskényiGábor și președintele Consiliului Județean Satu Mare, PatakiCsaba, au cerut sprijinul parlamentarilor sătmăreni pentru proiectele majore derulate în municipiul Satu Mare.
Edilul municipiului, KereskényiGábor și președintele PatakiCsaba s-au întâlnit vineri cu deputații Loránd Magyarși Istvan D. Erdei, precum și cu senatorul Turos Lorand. Cu ceilalți parlamentari, Ioana Bran, Romeo Nicoară, Octavian Petric și Gabriel Leș, primarul Kereskényi Gábor a avut discuții telefonice, aceștia nefiind în municipiul Satu Mare în această perioadă.
”Am cerut sprijinul parlamentarilor sătmăreni ca la dezbaterea bugetului de stat pe 2019, marile proiecte de infrastructură din municipiul Satu Mare, dar și din județ, să primească finanțare. Indiferent de culoarea politică, consider că toți parlamentarii sătmăreni trebuie să tragă la aceeaşi căruță, intersele județului și municipiului Satu Mare trebuie susținute de către noi, toți”, a spus KereskényiGábor.
Primarul le-a prezentat parlamentarilor și proiectele derulate din fonduri de la bugetul local, dar și pe cele finanțate din fonduri europene.
”Continuăm și în 2019 să investim în dezvoltarea municipiului Satu Mare. În ianuarie va avea loc licitația pentru podul peste râul Someș, de pe str. Ștrandului, iar apoi în februarie vom avea prima licitație pe proiectele europene, pentru podul pietonal”, a mai declarat primarul.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente