luni, februarie 26, 2024
AcasăPoliticaLocalÎnțelegerea dintre UDMR și PSD prevede doar un post de viceprimar pentru...

Înțelegerea dintre UDMR și PSD prevede doar un post de viceprimar pentru social-democrați

Primarul municipiului Satu Mare și totodată președintele organizației municipale a UDMR Satu Mare, Kereskenyi Gabor susține că protoculul încheiat cu PSD Satu Mare în momentul formării alianței locale, prevede doar un post de viceprimar pentru social democrați.

Acestea fiind spuse, declarațiile publice ale președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor par doar o strategie de distragere a atenției de pe scandalul ce are loc în interiorul. În cadrul unei conferințe de presă Kerekenyi Gabor a dat de înțeles că protoculul semnat cu PSD prevede doar un post de viceprimar social democrat.

„Consider că UDMR a fost tot timpul un partener corect cu toate partidele cu care aavut alianțe în ultimii 30 de ani. Atât eu cât și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba care este și președintele organizației județene a UDMR Satu Mare, am respectat întocmai protocolul semnat cu PSD Satu Mare.

Am spus-o de mai multe ori. Repet, în cei 6 ani jumate de când sunt primar al municipiului Satu Mare am făcut echipă bună cu toți viceprimarii cu care am lucrat. Doamna viceprimar Cristina Tămășan Ilieș s-a integrat foarte bine în echipa Primăriei Satu Mare și consider că facem echipă bună în această formulă în care suntem și mergem înainte”, a precizat Kereskenyi Gabor.

Viceprimarul Adelin Ghiarfaș, vizat fiind direct de declarațiile președintelui Mircea Govor a simțit nevoia să intervină în completarea celos spuse deja de edilul Sătmarului: ”Eu atrag atenția asupra faptului că totuși există un Cod Administrativ care trebuie respectat. Politic, dacă va exista o anumită înțelegere, este o înțelegere politică, dar strict din punct de vedere administrativ, Codul Administrativ trebuie respectat”, a afirmat viceprimarul Adelin Ghiarfaș.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente