Acasă interviu Jurnal Interviu cu Bianca Bud: ''Oameni pot fi în multe feluri dar eu...

Interviu cu Bianca Bud: ”Oameni pot fi în multe feluri dar eu cel mai mult apreciez la un om onestitate și simțul umorului”

bia (8)1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Salut. Mă numesc Bianca Bud sunt din Satu Mare și studiez la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj Napoca . Sunt cea mai pozitivă și energică persoană pe care o știu, zâmbesc mereu și îmi iubesc prieteni și familia.

2. Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
2. Nu pot spune că am un tipar anume în privința băiatului ideal, cred că ține mai mult de caracter și poate la prima vedere și de aspect fizic.

3. Cum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”:
3. Pentru mine cel mai important lucru când vine vorba de oameni din jurul meu, e să fie cu adevărat onești, și cu caracter, să fie „oameni” în adevaratu’ sens al cuvântului.

Cât vine vorba de cealaltă categorie, „domni” consider că trebuie să fii norocos că să ai acest statut și mulți dintre acești uită să mai fie oameni … Și nu conștientizează că e mai presus să fii „om” de cât „domn” ! Uitând poate de micile plăceri ale vieți.

bia4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
4. Consider că în ziua de azi tineri cad în patima drogurilor datorită anturanjului nepotrivit din care fac parte ori în care intră.

Sau suferă de prea puțină băgare în seamă… Însă nu drogurile sunt soluția ci atitudinea lor față de cei din jur.

5. Crezi în dragoste la prima vedere? De ce?
5. Da, chiar da! Cred cu ardoare deși nu mi s-a întâmplat încă, dar mai sper.

Sunt convinsă că o astel de dragoste durează la nesfârșit deoarece prima scânteie contează cel mai mult! Și când tot universul conspiră pentru asta nu are cum să nu iasă bine.

6. Ce hobby-uri ai?
6. Îmi place mult să pictez, să dansez și să vorbesc, uneori chiar prea mult. În plus de astea… ador să călătoresc și să joc tenis.

bia (2)7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?
7. Oameni pot fi în multe feluri dar eu cel mai mult apreciez la un om onestitate și simțul umorului. Un om real corect și care pune suflet în ceea ce face.

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
8. „Satu Mare” e acel loc pe care eu îl numesc „acasa…” E locul de care îmi e cel mai dor când sunt plecată și la care mă gândesc mereu cu mare drag.

Locul în care mă simt cel mai bine cu cei mai dragi și minunați oameni. I love Satu Mare.

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
9. În ziua de azi totul se rezumă la bani, ceea ce e destul de trist pentru că bani îi fac pe oameni ; neoameni … 

Bani ar trebui să fie o satisfacție de sine pentru cei care i-au muncit corect dar nu prea se întâmplă așa.

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
10. Cred cu tărie în egalitatea dintre femei și bărbați pentru ca lumea a evoluat suficient de mult, dar cu toate astea sunt suficient de mulțumită și de o lume așa cum este condusă de bărbați.

11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
11. Da, aș vrea să mai adaug un lucru. În viață trebuie să faci ce îți place, abia atunci vei fi maxim satisfăcut și mulțumit de alegerile pe care le vei face.

Nimic nu e ușor dar altfel e când te trezești dimineață cu drag când știi ce ai de făcut în aceea zi. Fiți mândri de ceea ce vă place și sunteți! Cu mare drag, mulțumesc și eu!

A consemnat Adrian Bilanici

page

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente