29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăDivertismentInterviu cu Cristina Ilieș: ''Apreciez cel mai mult la un om, caracterul,...

Interviu cu Cristina Ilieș: ”Apreciez cel mai mult la un om, caracterul, sinceritatatea și carisma!”

1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Sunt de profesie contabil, fiind absolventă a Facultății de Științe Economice și a unui program de Master în Evaluarea Programelor și Politicilor Publice Europene. Am o experiență în domeniu de aproximativ 8 ani, însă am reușit să îmbin meseria cu hobby-urile și mă mândresc cu acest aspect. Sunt o fire activă și implicată, sociabilă, comunicativă, indrăzneață și cu simțul umorului bine dezvoltat.

2. Dacă ai fi pentru o zi primar, ce ai schimba în Satu Mare?

2. Administrația publică locală este un domeniu foarte vast și cu implicații în toate spețele sociale, desigur că fiecare și-ar impune viziunea dar este complicat și provocator să și reușești. Poate că eu mi-aș îndrepta atenția mai mult spre programe pentru tineri, spre proiecte de promovare a orașului mai ales că avem și infrastructura turistică necesară.

3. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

3. Din păcate tinerii din ziua de astăzi s-au o anumită categorie a tinerilor sunt foarte greu de controlat inclusiv de către familie. Probabil și mijloacele de comunicare moderne dar și educația și anturajul fac ca acest viciu să devină tot mai frecvent. Importante ar fi măsurile pe care toți ar trebui să le luăm, să ne implicăm atunci când vedem o persoană care consumă substanțe nocive, să fim mai bine informați și educați de cei în măsură să o facă pentru a da o mână se ajutor.

4. Ce hobby-uri ai?

4. Am multe hobby-uri însă pe locul întâi în topul preferințelor este muzica, apoi modelingul, călătoriile, dansul, sportul și nu în ultimul rând socializarea cu prietenii.

5. Ce amintiri plăcute ți-au rămas de la prezentările de modă?
5. Fiecare prezentare de modă este o experiență unică, răman prietenii, rămane satisfacția de a prezenta lumii creațiile designerilor, dar și multe can-canuri de culise de care îți amintești cu drag peste timp…

6. Ce planuri de viitor ai?
6. Desigur că pe primul plan în momentul de față este cariera, iar pe viitor va fi și împlinirea familială. Îmi doresc să fiu sănătoasă, creativă și să mă pot implica cât mai mult pentru reușita proiectelor personale.

7. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
7. Consider că este nevoie de omul potrivit la locul potrivit. Militez pentru egalitatea de gen și în unele situații femeile sunt mai potrivite pentru anumite funcții care implică responsabilitate și pasiune.

8. Ce apreciezi cel mai mult la un om?
8. În primul rând caracterul, sinceritatatea și carisma.

9. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
9. Acasă, aici m-am născut, aici m-am format ca om și pentru Satu Mare îmi depun toate diligențele pentru dezvoltare.

10. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
10. Vreau să vă mulțumesc pentru interesul manifestat! Aș dori să le transmit cititorilor voștri să fie implicați, să își urmeze pasiunile și idealurile, cu siguranță nu vor avea regrete.

A consemnat  Adrian Bilanici

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente