luni, decembrie 11, 2023
Acasăinterviu JurnalInterviu cu foto-modelul Denisa Bărbuș: ''Fac cursuri la agenția Gaby`s models, si...

Interviu cu foto-modelul Denisa Bărbuș: ”Fac cursuri la agenția Gaby`s models, si mă declar mulțumită”

      Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre ține?
Mă numesc Denisa Bărbuș, am 17 ani sunt zodia taur și studiez filologia (bilingv engleza) la Colegiul Național „Ioan Salvici” din Satu Mare. Aparent, sunt o fire retrasă, liniștită. Asta până când reușești să-mi câștigi încrederea. Atunci vei descoperi o alta latură a mea pe care foarte putini oameni o cunosc.

Majoritatea timpului îl petrec la școală, iar in timpul liber îmi place să-mi înseninez gândurile ascultând muzică și citind. De asemenea îmi fac timp să ies cu prietenii-putină relaxare nu strică.

Cum comentezi expresia „să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?

„Să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare.” Consider că această expresie este în totalitate adevărată. În fiecare zi sute de oameni trec pe langă noi pe stradă, dar chipurile lor nu ne pot spune care e povestea lor. Grămezi de oameni triști sau veseli pășesc pe asfaltul rece. E foarte ușor să-i etichetăm,prea ușor. În opinia mea, scopul omului este fericirea. Atâta timp cât au bani, mașini, case sau orice altceva i-ar face pe oamenii din zilele acestea mulțumiți de traiul lor, nu ar trebui să uite că nimic nu durează o veșnicie. „Domnii” sunt atât de prinși în vârtejul acesta al dorintelor, visând să creeze viața perfectă încât uită să trăiască cu adevărat. Hai să ne bucurăm de lucrurile mărunte! De exemplu pe mine mă face să zâmbesc soarele care-și arată fața de după nori. Mulți ar considera asta un lucru banal. Ei bine, pe mine ma face fericită.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
Tot mai mulți tineri intră în patima drogurilor, adevărat. Cred că acest lucru se înâmplă datorită dorinței de evadare din cotidian. Majoritatea tinerilor găsesc atractive toate lucrurile care sunt ilegale. De ce? Ilegal suna periculs, aventură. Legal e ceva plictisitor, ce au mai făcut și alții înainte, nesatisfăcător. Mare păcat că nu se gândesc la consecințe decât atunci când este târziu și simpla lor voință nu îi mai ajută. Odată căzut,trebuie să înveți să te ridici. Și când vezi că nu poți singur,te panichezi, te pierzi. M-am întrebat de multe ori de ce se întâmplă asta si am ajuns la concluzia că dacă ar avea un suport familial puternic si prieteni apropiați care să le spună ce e bine si ce nu, copiii,elevii,tinerii tot nu s-ar opri până ce nu ar da singuri cu capul de zid.

Cum trebuie să arate pentru tine baiatul ideal?Denisa (21)
Sincer, nu mă așteptam la această întrebare. Fiecare avem un ideal, nu-i așa? De data aceasta nu prea știu ce să răspund. Băiatul ideal pentru mine ar trebui să știe cum să se comporte cu mine (sunt o fire destul de dificilă). Trebuie să fie atent la detalii (pentru că până la urmă acestea fac diferența), carismatic si neaparat optimist. Întotdeauna căutăm ce ne lipsește. Mi-ar plăcea să fie rebel, să știe exact ce trebuie să facă și să nu aștepte să-i cadă totul din cer; deci neaparat munictor. Să aibă un scop fixat, acolo undeva departe și să facă orice îi stă în putere să-l atingă, apreciez ambiția foarte mult. Având în vedere că eu sunt înaltă, trebuie să fie mai înalt decât mine și preferabil brunet. N-ar strica să cânte la un instrument , poate mă învață și pe mine.

Crezi în dragoste la prima vedere, de ce?
Dragoste la prima vedere? Nu. Cel mai probabil atractie fizică. Vezi un om, nu ai cum să te îndrăgostești de el așa, pur si simplu, trebuie să-l cunoști, să-i știi atât părțile bune cât și părțile mai putin bune. Și dacă și atunci îți place, poate fi vorba de dragoste. Probabil atunci când îl/o vezi pe stradă ți se strânge stomacul ghem, dar trebuie să iei în considerare și posibilitatea de a nu avea prea multe lucruri în comun cu acea persoana și atunci datele problemei se schimbă.

Ce hobby-uri ai?
Îmi place foarte mult să citesc- este modul meu de scăpare din rutină. Astfel pot să fac parte din poveste și simt adrenalina cum îmi curge prin vene. Uneori îmi place să-mi creez propriul scenariu și atunci scriu. M-am axat mai mult pe poezie, pur și simplu mă regăsesc printre versuri. Este cel mai plăcut mod de a mă descărca, las lucrurile să treacă pe lângă mine și eu scriu. Pe de altă parte îmi place modelingul. Fac cursurile de doi ani de zile (la agenția Gaby`s models) si mă declar mulțumită. M-a ajutat foarte mult, am început să comunic, până atunci parcă mi-era frică să vorbesc, mi-a deschis noi orizonturi.

Denisa (5)Ce te atrage la modeling?
Modelingul mă atrage prin frumosul pe care îl promovează. Întotdeauna mi-a plăcut să-mi schimb îmbrăcămintea de doua-trei ori pe zi și să port tocuri. Și cum „Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă-n traistă” într-o zi m-am gândit să-i fac o vizita lui Gaby ( Gabriella Sas) și a meritat. În lumea aceasta îmi plac oamenii îmi place că vor să dea ceea ce au mai bun, sunt muncitori, seriosi și foarte inventivi.

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?
La un om apreciez cel mai mult sinceritatea. Vreau să aud ce ai de spus atâta timp cât spui adevărul și nu încerci să-l ocolesti. Detest minciuna și ipocrizia. Dacă eu nu ți-am făcut nimic atunci nu ai niciun drept să te comporți urât, părerea mea.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
Satu Mare înseamnă orașul în care îmi trăiesc o parte din adolescentă. Locul unde-mi sunt prietenii și locul în care am reusit într-un final să nu mă mai rătăcesc. Aici sunt amintirile mele din ultimii doi ani care și-au lăsat amprenta asupra personalității mele. Pe străzile acestea uneori goale, alteori aglomerate am pășit zi de zi, uneori urmata doar de propria-mi umbră, alteori de prieteni, locul în care am râs și am plâns, am căzut și m-am ridicat, am visat.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Din păcate se pare că banii contează foarte mult în ziua de astăzi. Sunt de acord, trebuie să trăim, dar nu neaparat în palate. Banii ne orbesc, nu mai vedem altceva, pe când adevăratele lucruri importante încearcă să ne tragă de  mânecă, să ne trezească. Foarte puțini oameni mai zâmbesc, din cauză că sunt prea ocupați să strângă bani. Dacă se continuă în felul acesta, va fi o lume de oameni care nu mai știu cum să zâmbească.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
Femeile sunt foarte puternice, dar nu știu dacă o lume condusă de ele ar fi una mai bună sau mai putin bună. Cu siguranță ar fi una mai dură, datorită ambiției de a face totul ca la carte.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
Un mesaj pentru voi… nu vă lăsați orbiți de lucrurile aparent importante, sunt efemere. Citiți cât mai mult si orice vă pică-n mâna, comunicați, spuneți-vă problemele cuiva căruia îi pasă, poate reușeste să vă ajute. Nu uitați să zâmbiți, nu vă costă nimic.

logo-gabymodels

logo-gabymodels

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente