duminică, februarie 25, 2024
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Karina Nistor, manager la Angel by Karina Boutique: ''Stăm la...

Interviu cu Karina Nistor, manager la Angel by Karina Boutique: ”Stăm la dispoziția doamnelor cu o gamă largă de modele de rochii de mireasă cât și de seară!”

1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?
1. Mă numesc Karina Nistor, sunt născută, crescută și educată în Satu Mare. Deși plecată mulți ani din țara în Australia, am decis să mă întorc, și să dezvolt o afacere pe care am visat să o am de multă vreme, dar care nu are nimic de a face cu profesia mea de bază, adică jurnalist. Ca jurnalist am lucrat timp de doi ani și jumătate la MTV România (Vj), am făcut și puțin radio, și am scris pentru anumite ziare (în Satu Mare – Glasul Sătmarului).

2. Dacă ai fi pentru o zi primar, ce ai schimba în Satu Mare?
2. O zi ca și primar nu mi-ar ajunge să fac cunoștință cu tot personalul primăriei. Dar dacă aș fi primar în Satu Mare, aș încerca să găsesc soluții pentru dezvoltarea economiei orașului, să redeschid fabrici pierdute, să atrag cât mai mulți investitori, să creez locuri de muncă, și pe lângă multe alte lucruri benefice pentru acest oraș, aș pune preț pe educația civică și educație în general.

3. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
3. Cred că în primul rând lipsa educației și teribilismul, sărăcia, lipsa speranței de a prospera.

4. Ce hobby-uri ai?
4. Moda în primul rând, sunt mereu curioasă de noile tendințe în materie de modă, muzică și călătorii.

5. Ce ne poți spune despre proiectul ‘’ROCHII DE MIREASA – ROCHII DE SEARA’’?
5. Acest proiect a luat naștere acum doi ani, și vine că urmare a unui vis pe care mi l-am creionat în minte cu mulți ani urmă. Dacă fetițele de mici se visează mirese, eu nu am visat să port rochia de mireasă, ci să fiu cea care le îmbrăca în acea zi specială pentru ele.
Am încercat să aduc pentru femeile din Satu Mare și nu numai, modele actuale pe podiumuri internaționale. Sunt reprezentant Bien Savvy, marcă cunoscută în lume, cu magazine în Beverly Hills, Paris, Dubai etc.
Am început timid să lucrez la primele creații, care par să aibă deasemenea un adevărat succes, lucru care mă încântă și încurajează să perseverez în acest domeniu. Prețurile noastre sunt pentru toate buzunarele. Am încercat să aducem prețurile la nivelul celorlate magazine din oraș, chiar dacă folosim materiale de cea mai bună calitate.
Stăm la dispoziția doamnelor cu o gamă largă de modele de rochii de mireasă cât și de seară.

6. Cum a fost Fashions Night Out 2018 ?
6. Evenimentul a fost foarte bine organizat, și toți participanții au ridicat ștacheta la nivel înalt. M-am bucurat să văd sala plină, și să fiu apreciată atât de public, cât și de noile mele cliente.

7. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
7. Lumea a fost și este condusă de femei! Și în spirit de glumă, revin la vechea noastră zicală: “bărbatul e capul, femeia e gâtul”. Într-o notă mai serioasă, generația bunicilor mei s-a luptat pentru drepturi egale cu bărbații, și nu cred într-o lume mai bună condusă de femei sau bărbați, ci cred într-o lume mai bună condusă de oameni capabili și dornici să facă ceva bun pentru societate.

8. Ce apreciezi cel mai mult la un om?
8. Cel mai mult apreciez bunul simț.

9. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
9. Satu Mare înseamnă acasă, locul unde-mi sunt rădăcinile, familia și prietenii.

10. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
10. Și eu vă mulțumesc pentru interviu, iar cititorilor voștri le doresc mult succes în ceea ce întreprind, să fie ambițioși, și să-și dezvolte afaceri locale dacă au idei și posibilități, să nu se lase învinși la primul eșec.
Cât despre viitoarele mirese care sunt cititoarele voastre, le așteptăm cu mare drag la Angel By Karina Boutique, pe bază de programare la numărul 0740 205 607, pe strada Aurel Vlaicu 6A, în Satu Mare.  Totodată, ne găsesc pe pagina de Facebook, Rochii mireasă Satu Mare-Angel by Karina, și pe www.angelbykarina.ro

A consemnat Adrian Bilanici

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente