Acasă Locale Stiri Satu Mare Iohannis, despre copii înfiați: Am aflat cu certitudine de 100% că sunt...

Iohannis, despre copii înfiați: Am aflat cu certitudine de 100% că sunt bine merci, oameni adulți

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat duminică seară că a aflat ”cu certitudine de 100%” că acei copii înfiați în anii ’90, proces în care a fost implicat, ”sunt bine merci, sunt oameni adulți, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor”, fapt pe care îl va putea dovedi cu acte.

”A venit echipa domnului Ponta și a mințit că eu aș fi traficat copii, că aș fi vândut copii, că acei copii pe care i-a înfiat o familie de canadieni la începutul anilor ’90 ar fi fost duși acolo pentru organe și alte prostii. Este aceasta o minciună ordinară (…) O să vă spun ceva în premieră, pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, cu toate că nu era în niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba instituțiilor statului. M-am interesat și am aflat cu certitudine de 100% că acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulți, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, și această afirmație a fost o mare minciună ordinară. Și la momentul potrivit pot să dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte”, a spus Iohannis într-o emisiune laB1 Tv.

El a fost întrebat dacă se referă la o acțiune în instanță.

„Acum vorbim despre campania electorală, nu ce va fi după campania electorală”, a replicat liderul PNL.

Subiectul legat de faptul că Iohannis a fost implicat în procesul de înfiere a unor copii în anii ‘90 a fost folosit în cadrul campaniei PSD la alegerile prezidențiale, făcând obiectul unor conferințe de presă și a unor declarații publice ale reprezentanților PSD.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente