Acasă Locale Stiri Satu Mare ISU ,,SOMEȘ” a primit două autospeciale noi

ISU ,,SOMEȘ” a primit două autospeciale noi

Două autospeciale noi SMURD tip b1/b2 au intart în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,SOMEȘ” Satu Mare.

Ambulanțele, marca VW Transporter cu tracțiune integrală, au fost achiziționate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 – “Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”.

,,Dotări noi…un real sprijin în munca de zi cu zi a salvatorilor. Luna februarie vine cu vești bune! Două autospeciale SMURD noi sunt de astăzi operative și pregătite de intervenție. Cele două ambulanțe, achiziționate de IGSU, vor deservi populația municipiilor Satu Mare și Carei”, au spus pompierii sătmăreni.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente