sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăPoliticaLocalIulian Câcău, deranjat de insulele ecologice din Piața Vasile Lucaciu

Iulian Câcău, deranjat de insulele ecologice din Piața Vasile Lucaciu

Cel mai nou liberal din Satu Mare, Iulian Câcău, fostul lider AUR, își scrie revolta pe pagina de Facebook asupra situației în care se află Piața Vasile Lucaciu, respectiv parcul și platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare.

De ani de zile acolo au fost amplasate insule ecologice, care consideră liberalul, transformă Piața Vasile Lucaciu într-o adevărată groapă de gunoi a orașului.

„Primăria municipiului Satu Mare s-a hotărât să transforme Piața Vasile Lucaciu într-o adevărată groapă de gunoi a orașului.

După ce i-a fost zădărnicit planul amplasării unui grup sanitar inutil lângă statuia lupoaicei, iată că niște tomberoane uriașe și mai inutile au apărut în imediata apropiere a monumentului. Să nu mai vorbim de drapelul național de la Monumentul Ostașului Român de peste drum, care este într-o stare de degradare, agățat în crengile unui copac. În această zonă cu o maximă importanță culturală pentru sătmăreni este categoric interzisă amplasarea acestor obiecte care nu fac altceva decât să batjocorească identitatea națională românească.

Curios este faptul că la nici o statuie a personalităților maghiare nu există astfel de derapaje. Nu putem permite ca simbolurile naționale sa fie batjocorite, rușine celor care nici până azi nu au înțeles nevoia de a acorda importanță, respect și prețuire înaintașilor noștri și simbolurilor naționale.

Oare cum am putea scăpa de această „murdărie”?”, transmite Câcău pe rețelele de socializare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente