sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smIulian Câcău, fostul lider AUR Satu Mare, deszăpezește străzile orașului

Iulian Câcău, fostul lider AUR Satu Mare, deszăpezește străzile orașului

Iulian Câcău, fostul coordonator AUR Satu Mare, a demonstrat astăzi că este om de cuvânt și a intervenit acolo unde a fost solicitat de sătmăreni.

Mai exact, în cursul serii de ieri, Iulian Câcău a promis, într-o postare pe Facebook, că va interveni la solicitarea sătmărenilor pentru a deszăpezi străzile care nu au fost curățate de angajații Primăriei. Zis și făcut.

În această dimineață, politicianul a deszăpezit strada Gelert Sandor și Aleea Proiectantului din cartierul Micro 16. În continuare, Iulian Câcău, acceptă solicitări de la sătmăreni.

”Dragi sătmăreni, mâine(n.r. miercuri) se anunță ninsori abundente, m-am decis să pun la dispoziție 2 utilaje de deszăpezit GRATUIT pentru zonele unde utilajele pe care administrația locală le are in dotare și nu reușesc sa ajungă. Așadar daca mâine întâmpinați dificultăți cauzate de zăpadă și cei din administrația locala nu vor interveni deoarece cu siguranță vor fi luați din nou prin surprindere, cu tot dragul vă stau la dispoziție. Tel: 0756965394.”, este mesajul transmis de acesta pe Facebook.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente