sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareJandarm înjunghiat în Oaș

Jandarm înjunghiat în Oaș

După ce au băut peste măsură, mai mulți oșeni s-au luat la bătaie. Incidentul a avut loc joi (29 iunie) seara, în jurul orei 19.00, în localitatea Bixad, în cadrul evenimentului „Danțul bixădenilor la ciuperca din Borcut”. Unul dintre jandarmi a fost tăiat la nivelul antebrațului drept. Agresorul a fost reținut.

Jandarmii au intervenit încercând să scoată din grup un bărbat recalcitrant, moment în care acesta a scos un cuțit cu lama de 12 cm, cu care l-a împuns în zona antebrațului drept pe jandarm, provocându-i o rană de aproximativ 4 cm lungime și 3 cm adâncime.

Agresorul a fost reținut.

Jandarmul rănit a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Negrești-Oaș, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

Cazul a fost preluat de polițiști, care continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, bărbatul de 66 de ani din Bixad fiind susceptibil de comiterea infracțiunilor de ultraj și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Evenimentul a fost umbrit de un al doilea scandal, în cadrul căruia mai mulți petrecăreți s-au luat la bătaie, acesta fiind aplanat de patrula de jandarmi aflată la fața locului, iar scandalagiii au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 400 de lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente