joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocaleJandarmii au prins o femeie la furat de... ciocolată

Jandarmii au prins o femeie la furat de… ciocolată

milkaVineri 24 mai, reprezentanții unui magazin situat pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispeceratul unității, cu privire la faptul că  o femeie sustrage  produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la fața locului, unde au identificat o femeie în vârstă de 46 de ani din Hodod, județul Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în magazin, a sustras 10 bucăți de ciocolată “Milka caramel cream de 100 gr.”, 4 bucăți de ciocolată “Milka chocolate desert de 100 gr.” și 4 bucăți ciocolată “Milka strawberry yoghurt de 100gr.”, în valoare totală de 63,36 lei.

Produsele au fost găsite asupra femeii, aceasta ascunzându-le și încercând să părăsească magazinul fără să plătească. Produsele sustrase au fost restituite reprezentaanților magazinului, prejudiciul fiind recuperat integral. Jandarmii i-au întocmit femeii, actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracțiunea de  „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente