marți, decembrie 5, 2023
AcasăDivertismentJandarmii bihoreni, ”Cei M.A.I. puternici”

Jandarmii bihoreni, ”Cei M.A.I. puternici”

În contextul aniversării Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, cu sprijinul Regiunii 3 IPA Satu Mare și a Asociației Sportive Homorodul Satu Mare a organizat prima ediție a concursului ”Cei M.A.I. puternici”.

Competiția s-a desfășurat în poligonul de tragere de la Moftinu Mic și a reunit 20 de echipe, din cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, din județul Satu Mare și din județele limitrofe, care au avut de parcurs un traseu aplicativ în care concurenții au trebuit să execute o serie de elemente de crossfit, combinate cu tragerea la țintă cu armamentul din dotare, respectiv pistol calibru 9 mm și pistol mitralieră 7,62 mm.

În cadrul probelor de concurs, participanții au trebuit să-și demonstreze condiția fizică, abilitățile de tragere, coordonare și spiritul de echipă.

Finalul competiției ia desemnat câștigători pe toți participanții, întrucât toate echipele au încheiat parcurgerea traseului, podiumul fiind ocupat de echipele I.J.J. Bihor – locurile I și III și SRI Satu Mare – locul II.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente