sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialNational,,Jocurile de noroc sunt la fel de periculoase ca drogurile!”

,,Jocurile de noroc sunt la fel de periculoase ca drogurile!”

Printr-un proiect de lege, USR propune ca reclamele la jocurile de noroc să fie însoțite de o atenționare cu privire la riscurile pe care le presupune practicarea acestora.

În acest sens, deputatul PNL de Satu Mare a avut o intervenție tranșantă în ședința de comisie a Camerei Deputaților declarând: ,,Nu vreau ca pe  fereastra școlii, elevii de clasa a VII-a sau a-VIII-a, la vârsta la care sunt vulnerabili, să vadă păcănele, pariuri sportive și așa mai departe. Este o adicție periculoasă.

Acum trei săptămâni, doi tineri și-au pus capăt zilelor din cauza aceasta. Ultimii bani și i-au pierdut la jocurile de noroc. Știți, se vor găsi și din aceea care vor spune, dar ce facem cu aceea cu jocurile de noroc?

Dar ce facem cu ăia care au dat faliment făcând afaceri cinstite? Numai în România e posibil, ca în magazinul alimentar din sat, unde vinzi pâine, dincolo, în cealaltă cameră să fie păcănele. Câți au ajuns în spitale, câte familii s-au destrămat? Jocurile de noroc sunt la fel de periculoase și produc adicție, exact ca drogurile.”

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente