duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleJoi va avea loc la Ardud Gala TNL

Joi va avea loc la Ardud Gala TNL

Gala TNL ARDUDGala TNL Ardud, este un eveniment aniversar, organizat cu ocazia implinirii a unui an de existență, unde sunt invitați toți membri partidului cât și simpatizanții acestei organizații de tineret.

Organizația de tineret, TNL Ardud, Satu Mare s-a înființat în data de 11 iulie 2012. Cu toate că este o organizație „tânără” aceasta a realizat o serie de  acțiuni de mare impact local și județean!

În data de 7 octombrie 2012, organizația locală TNL Ardud, a organizat un eveniment cultural în incinta Cetății din orașul Ardud. Astfel, tinerii liberali ardudeni au prezentat istoricul cetății, invitații evadând într-o „Călătorie plină de mister și legende”. Ființele supranaturale au invadat apoi orașul Ardud, pregătite pentru locul unde s-a desfășurat ritualul cel mai înfricoșător al anului – Halloween Party.  ”Puținul nostru contează mult pentru alții” o acțiune umanitară, organizată în vederea sprijinirii unor familii nevoiașe, bucurându-se pană acum de doua ediții, și care în pragul Crăciunului și Sărbătorilor Pascale a adus căldură în casele a 22 de familii. A urmat apoi ”O seară de film – Cinematograful de altă dată”, un eveniment organizat în Memoria unuia dintre cei mai prolifici regizori de film din România, Segiu Nicolaescu. La scurt timp, de Ziua Îndragostiților, călăuzele spirituale, îngerul și demonul, s-au convins de faptul că doi îndrăgostiți au trecut cu brio de anumite probe și că au fost demni de titlul de îndrăgostiții anului.

Cu toate că nu are o vechime mai mare de 12 luni TNL Ardud a demonstrat că este o organizație implicată în mod real în viața comunității, bucurându-se de sprijinul direct al Primarului PNL Ovidiu Marius Duma și a organizației PNL Ardud, iar acțiunile organizate, prin calitatea și diversitatea lor au atras un număr tot mai mare de localnici care au apreciat în mod constant nivelul și utilitatea acestor manifestări.

Vă așteptăm așadar cu mult drag în data de 11 Iulie 2013, ora 20:00, la Cetatea din Ardud, să sărbătorim și să lansăm împreună lampioane în cinstea acestui an plin de realizări, la care am participat de fiecare dată cu toții și ne-am simițit întotdeauna bine împreună!

Invitați speciali: George Negrea, formația Românașul – solist Vlad Doroș, Abel Varga, Daria Berende, Anamaria Florescu și Trupa Favorit.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente