duminică, mai 26, 2024
AcasăEconomico-socialSocialJudețul Satu Mare, model de bune practici în campania „Curățăm România”. 62...

Județul Satu Mare, model de bune practici în campania „Curățăm România”. 62 din cele 65 de primării au derulat acțiuni de ecologizare

Sătmărenii dețin recordul la numărul de primării implicate în campania națională de ecologizare: „Curățăm România”. Până la această dată, 62 din cele 65 de primării au organizat acțiuni de ecologizare care au însumat 12.000 kg de deșeuri abandonate.

De la demararea campaniei încoace s-a putut vedea cu ochiul liber dragul și implicarea arătată de toți cei care au luat parte la această acțiune de ecologizare. Activitățile s-au desfășurat cu cu sprijinul voluntarilor, al persoanelor asistate social și al altor instituții și autorități locale.

În special elevii merită felicitați pentru hărnicia lor. Un aport mare îl are și conducerea Prefecturii Satu Mare care a mobilizat primarii exemplar. Campania „Curățăm România” continuă în județul Satu Mare până pe data de 31 mai. Acțiunile continuă în tot județul și până la sfârșitul perioadei vor fi derulate în toate comunitățile sătmărene.

Mulțumesc sutelor voluntari, de elevi și profesori implicați, personalului din primării precum și angajaților din cadrul Comisariatului Județean Satu Mare al Gărzii Naționale de Mediu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, Serviciul de Gospodărire a Apelor Satu Mare și de la Direcția Silvică Satu Mare.

Curățăm România – vrem cu adevărat o țară fără deșeuri abandonate!” – a declarat prefectul județului Satu Mare, Radu Roca

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente