Acasă sus Juventus a învins la limită pe teren propriu

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru etapa a 4 din cadrul Ligii Campionilor. Ungurii au început bine jocul, au și reușit să deschidă scorul în minutul 19 prin albanezul Uzuni (25 de ani), care a decis să își manifeste bucuria golului marcat în stilul portughezului Cristiano Ronaldo, chiar împotriva acestuia.

Replica starului lusitan a venit după doar un sfert de oră, când a trimis în forță din afara careului, cu piciorul stâng, restabilind egalitatea. Juventus a obținut toate cele trei puncte în minutul 90+2, când Alvaro Morata a marcat cu capul.

La finalul partidei, albanezul Uzuni s-a dus la Cristiano Ronaldo și l-a întrebat dacă poate face schimb de tricouri. Lusitanul a acceptat chiar pe teren și a zâmbit, părând chiar amuzat de celebrarea adversarului său din timpul jocului.

FK Tomori, KF Laci (Albania) și NK Lokomotiva (Croația) sunt echipele la care a mai evoluat Myrto Uzuni de-a lungul carierei. La Ferencvaros a sosit în această vară, pentru 1,8 milioane de euro, reușind să marcheze 4 goluri în primele 12 partide.

- Advertisment -

Cele mai populare

Apă gratis pentru trecători la Tășnad și Satu Mare

Valul de căldură ce a lovit județul Satu Mare stârnește reacții pozitive în rândul comunității locale. În...

Gașca Zurli revine la Satu Mare

Vești bune pentru copiii care îndrăgesc cea mai tare gașcă din țară, Gașca Zurli. După ce concertul de...

Numărul îmbolnăvirilor de COVID – 19 continuă să scadă

Până astăzi, 23 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate1.080.389 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

În 2020 România a fost cea mai ieftină țară din UE

În anul 2020, în medie, românii au plătit cele mai mici prețuri din Uniunea Europeană pe mâncare, băutură,...

Comentarii recente