Acasă Sport International Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii Campionilor. Italienii s-au impus cu scorul de 2 la 0, după un meci în care aceștia au dominat non stop, fiind în permanență la poarta cormoranilor.

După această înfrângere, echipa antrenată de neamțul Jurgen Klopp, a bifat un record negativ în era neamțului, mai exact este prima dată când aceștia pierd pe teren propriu la diferență mai mare decât un gol.

Liverpool, care a folosit o echipă experimentală, din cauza problemelor serioase de lot, a făcut cu Atalanta unul dintre cele mai slabe meciuri ale sezonului, echipa lui Jurgen Klopp terminând partida fără niciun șut pe spațiul porții adverse.

”Am schimbat mult echipa, nu a funcționat, dar asta este. Nu am fost suficient de buni, dacă nu ai un șut pe poartă tot meciul, e clar, nu e un semn bun. Dar aș face-o din nou (n.r. schimbarea echipei față de ultimul meci).

Când faci cinci schimbări e clar că vei avea o problemă cu ritmul de joc. N-avem ce face, putem recunoaște doar că e o înfrângere meritată. Nu sună bine, dar ăsta e adevărul”, a declarat, după meci, Jurgen Klopp.

În ciuda înfrângerii cu Atalanta, Liverpool a rămas lider în grupa D, cu nouă puncte, două avans de Ajax și Atalanta. Ultima clasată este Midtjylland, cu patru înfrângeri din tot atâtea posibile.

- Advertisment -

Cele mai populare

Incident mortal la Luna Șes! Un bărbat a decedat iar două tinere sunt în stare foarte gravă

Un incident mortal a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi la...

Imagini dramatice cu sărmanii Sătmarului. Se ascund de ger pe unde pot

Zeci de sătmăreni fără un adăpost de-asupra capului trec prin momente de nedescris în aceste zile când temperaturile...

Grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” – organizații...

Cetăţeni armeni, cu vize false de Polonia, opriți la PTF Halmeu

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu au depistat doi cetăţeni armeni care au...

Comentarii recente