Acasă Sport International Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii Campionilor. Italienii s-au impus cu scorul de 2 la 0, după un meci în care aceștia au dominat non stop, fiind în permanență la poarta cormoranilor.

După această înfrângere, echipa antrenată de neamțul Jurgen Klopp, a bifat un record negativ în era neamțului, mai exact este prima dată când aceștia pierd pe teren propriu la diferență mai mare decât un gol.

Liverpool, care a folosit o echipă experimentală, din cauza problemelor serioase de lot, a făcut cu Atalanta unul dintre cele mai slabe meciuri ale sezonului, echipa lui Jurgen Klopp terminând partida fără niciun șut pe spațiul porții adverse.

”Am schimbat mult echipa, nu a funcționat, dar asta este. Nu am fost suficient de buni, dacă nu ai un șut pe poartă tot meciul, e clar, nu e un semn bun. Dar aș face-o din nou (n.r. schimbarea echipei față de ultimul meci).

Când faci cinci schimbări e clar că vei avea o problemă cu ritmul de joc. N-avem ce face, putem recunoaște doar că e o înfrângere meritată. Nu sună bine, dar ăsta e adevărul”, a declarat, după meci, Jurgen Klopp.

În ciuda înfrângerii cu Atalanta, Liverpool a rămas lider în grupa D, cu nouă puncte, două avans de Ajax și Atalanta. Ultima clasată este Midtjylland, cu patru înfrângeri din tot atâtea posibile.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lucruri inedite pe care nu le știai despre cafea

Pentru multe persoane, consumul de cafea este un adevărat ritual zilnic. Românii nu sunt printre marii consumatori de cafea la nivel european...

Joe Biden a schimbat din prima zi deciziile lui Trump

În primele ore după ce a devenit președinte al Statelor Unite, Joe Biden a semnat 17 decrete prezidențiale. Primul a făcut obligatorii purtarea măștii și...

Bucuresti relaxează restricţiile

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat miercuri că, dacă rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori se va menține sub 3...

Facultatea şi viaţa studentului în 2021

Odată cu începerea semestrului al doilea, majoritatea școlilor se vor redeschide, în timp ce revenirea studenților la cursuri în format fizic este...

Comentarii recente