Acasă Sport International Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii Campionilor. Italienii s-au impus cu scorul de 2 la 0, după un meci în care aceștia au dominat non stop, fiind în permanență la poarta cormoranilor.

După această înfrângere, echipa antrenată de neamțul Jurgen Klopp, a bifat un record negativ în era neamțului, mai exact este prima dată când aceștia pierd pe teren propriu la diferență mai mare decât un gol.

Liverpool, care a folosit o echipă experimentală, din cauza problemelor serioase de lot, a făcut cu Atalanta unul dintre cele mai slabe meciuri ale sezonului, echipa lui Jurgen Klopp terminând partida fără niciun șut pe spațiul porții adverse.

”Am schimbat mult echipa, nu a funcționat, dar asta este. Nu am fost suficient de buni, dacă nu ai un șut pe poartă tot meciul, e clar, nu e un semn bun. Dar aș face-o din nou (n.r. schimbarea echipei față de ultimul meci).

Când faci cinci schimbări e clar că vei avea o problemă cu ritmul de joc. N-avem ce face, putem recunoaște doar că e o înfrângere meritată. Nu sună bine, dar ăsta e adevărul”, a declarat, după meci, Jurgen Klopp.

În ciuda înfrângerii cu Atalanta, Liverpool a rămas lider în grupa D, cu nouă puncte, două avans de Ajax și Atalanta. Ultima clasată este Midtjylland, cu patru înfrângeri din tot atâtea posibile.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente