Acasă Politica Local Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul USR-PLUS, Radu Panait, candidatul PSD Dorel Coica şi candidatul PNL, Adrian Albu.Ceilalţi candidaţi nu reuşesc să facă scorul de 5%.

1. Kereskenyi Gabor – UDMR – 18.247 voturi – aproximativ 51,84%

2. Radu Panait – USR-PLUS – 5.846 voturi – 16,61%

3. Dorel Coica – PSD – 4.394 voturi – 12,48%

4. Adrian Albu – PNL – 3.638 voturi – 10,33%

5. Mihai Huzău – PMP – 1.201 voturi – 3,41%

6. Cosmin Raţiu – ALDE – 1.049 voturi – 2,98%

7. Cristina Haiduc – Pro România – 684 voturi – 1,94%

8. Erika Mare – PNR – 136 voturi – 0,38%.

Kereskenyi Gabor promite ca se va ține de promisiunile făcute in campania electorală față de oraș și cetățenii acestuia,rămâne de văzut dacă va fii așa sau nu.

“Le mulțumesc sătmărenilor care au venit la vot. Le mulțumesc sătmărenilor care m-au votat și le promit că nu voi dezamăgi. Le mulțumesc și sătmărenilor care nu m-au votat, dar și celor care nu s-au prezentat la vot, și pot să le promit că voi fi primarul tuturor sătmărenilor în continuare.

Îi asigur că ne vom strădui să facem față așteptărilor sătmărenilor, să punem în practică proiectele începute, să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru dezvoltarea Sătmarului, pentru viitorul orașului nostru.

Toate acestea le voi face alături de echipa mea căreia îi mulțumesc pentru profesionalism și pentru munca depusă în ultimii patru ani. Vreau să mulțumesc voluntarilor, tinerilor care au fost alături de noi. Și nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei care mi-a dat energie în aceste 30 de zile și în acești patru ani de mandat”, a spus Kereskenyi Gabor.

- Advertisment -

Cele mai populare

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Cîțu:Reeșalonarea datoriilor până pe 15 Decembrie

Companiile vor avea termen până pe 15 decembrie să depună cerere de reeşalonare a datoriilor acumulate în perioada de la începutul stării...

Comentarii recente