marți, ianuarie 31, 2023
AcasăSportLocalLa final de an, părinții copiilor antrenați de Daniel Marghitaș au participat...

La final de an, părinții copiilor antrenați de Daniel Marghitaș au participat la un mini-turneu de fotbal

Schimb de roluri între tăticii și copiii care fac fotbal în cadrul clubului ACS Voința Doba. După ultimul antrenament efectuat joi, 22 decembrie, copiii au urcat în tribune iar tăticii și-au luat ghetele și au intrat pe terenul de sport pentru a se întrece în cadrul unui turneu de fotbal organizat special pentru ei.

Ideea a aparținut antrenorului Daniel Marghitaș – ”Bigu”, așa cum îi spun copiii și toți cei care îl iubesc și-l respectă. Au participat aproximativ 50 de tătici, părinții copiilor de la grupele: 2014, 2015, 2016, 2017 și 2018.

A fost o inițiativă apreciată de toți părinții, scopul ei fiind de a-i apropia și mai tare pe toți cei care își duc copiii să învețe fotbal de la antrenorul Bigu, o persoană extrem de dedicată și cu o iubire imensă față de cei mici.

„După un an cu multă muncă și sudoare din partea copilașilor, joi a fost rândul părinților să ne încante cu veleitățile lor fotbalistice. Vă mulțumesc tuturor pentru acest an minunat. Multă sănătate și DUMNEZEU să vă binecuvanteze pe toți”, a transmis antrenorul Daniel Marghitaș – Bigu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente