Acasă Sport International Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Australiei

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Australiei

hamiltonBritanicul Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Аustraliei.El a fost urmat de colegul său, germanul Nico Rosberg, și de un alt german, Sebastian Vettel, de la Ferrari.

Pe locul 4 s-a clasat brazilianul Felipe Massa de la Williams, iar conaționalul său, Felipe Nasr, de la Sauber, debutant în Marele Circ, a fost al cincilea.

Australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) a trecut linia de sosire pe locul șase, înaintea germanului Nico Hulkenberg (Force India), clasat al șaptelea.

Pe locurile 8-10 s-au situat suedezul Marcus Ericsson (Sauber), spaniolul Carlos Sainz jr. (Toro Rosso), de asemenea debutant, și mexicanul Sergio Perez (Force India).

Britanicul Jenson Button (McLaren-Honda) a fost ultimul pilot care a terminat MP al Australiei, o cursă ce s-a desfășurat cu numai cu 17 piloți pe grilă. Echipa Manor nu a putut lua startul pe circuitul din Albert Park, în timp ce finlandezul Valtteri Bottas (Williams) a acuzat dureri la spate și a fost spitalizat sâmbătă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente