marți, mai 28, 2024
AcasăsusLibrăria Cărturești ajunge și în Satu Mare

Librăria Cărturești ajunge și în Satu Mare

Cărturești invită sătmărenii joi, 2 mai 2024, de la ora 12:00, la deschiderea primei librării din oraș. Amplasată în centrul comercial Shopping City, librăria are un design modern special construit pentru iubitorii de carte.

Rafturile găzduiesc o varietate de titluri în limbile română și engleză, precum și o selecție extinsă de titluri în limba maghiară. Oferta de carte cuprinde și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile manga și comics. De asemenea, în Carturesti cei mici și cei mari sunt invitați la joacă cu jucării și accesorii, figurine, jocuri de societate, iar pasionații și colectionarii vor găsi inspirație pentru ceea ce iubesc – de la muzică pe CD sau vinyl, la figurine inspirate de francize binecunoscute, la design sau gastronomie.

Cu această deschidere, Cărturești nu face doar un pas înainte în extinderea librăriilor în toată țara, ci își reiterează angajamentul de a face din citit o activitate „cool”, precum și de a susține dezvoltarea comunității culturale și educaționale din Satu Mare.

Deschiderea va fi sărbătorită cu muzică, vin, promoții speciale, iar primii 1.000 de cititori vor primi un cadou din partea noastră la orice achiziție din librărie. Astfel, de la ora 19:00, cititorii sătmăreni îi vor putea asculta pe membrii formației Midnight Stories, într-un concert acustic.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente