sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareLIDL nu mai deschide magazin lângă biserică. Consilierii au blocat proiectul

LIDL nu mai deschide magazin lângă biserică. Consilierii au blocat proiectul

lidl

Vineri, 29 iulie, în cadrul ședinței de Consiliu Local, proiectul prin care Lidl ar fi dorit să construiască un magazin pe strada Careiului, în imediata vecinătate a Bisericii ”Sfinții Împărați Constantin și Elena ” de la Cap Pod Golescu a fost blocat. 

De departe, cel mai discutat punct de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliului Local Satu Mare a fost Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației: Planul Urbanistic Zonal – „ Construirea supermarket LIDL, amenajari accese și parcaje, organizare de șantier, branșamente/racorduri la utilități, amplasare totemuri și panouri publicitare, împrejmuire proprietate”.

La acest punct de pe ordinea de zi, consilierii PSD și ALDE au propus o amânare pentru ca reprezentanții bisericii și cei ai companiei Lidl să aibă posibilitatea de a dialoga.

Consilierul Magyar Lorand a propus, și el, amânarea discutării acestui proiect de hotărâre până va fi găsită o soluție agreată de toți. Și consilierul Tiberiu Gunther a spus că dezbaterile pot fi amânate, dar cinee se angajează să facă o nouă documentație. La rândul său, consilierul Masculic Csaba este de părere că Lidl nu-și va modifica poziția și, dacă nu i se permite să construiască magazinul, ar putea renunța la proiectul de la Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente