Acasă Religie Lingurița euharistică – dușmanul poporului?

Lingurița euharistică – dușmanul poporului?

Cel mai bun exemplu al faptului că nimic rău nu se întâmplă la primirea Sfintei Împărtășanii sunt preoții înșiși. Ce credeți că se întâmplă cu Sfânta Euharistie care rămâne în Potir, după împărtășirea credincioșilor? Este consumată de către preot! După ce a atins lingurița de fel de fel de oameni, preotul consumă totul! Ce pățește?

Potirul reprezinta insusi jertfa Mantuitorului nostru Isus Hristos , pentru mantuirea noastra ,  a oamenilor , iar lingurita reprezinta sageata cu care a fost strapunsa coasta lui Isus Hristos , nu pot exista mai multe lingurite in cadrul Sfintei Taine de Impartasire !

Nu nesocotii cele Sfinte!Împărtăşania nu este un bufet suedez!

Preoții din spitale care ii impartasesc pe  cei leprosi , sau  pe cei  bolnavi de  TBC  , după ce și-au împărtășit credincioșii , suferinzi , ei consumă Sfintele Taine!! De fiecare dată, la fiecare sărbătoare, zile după zile, ani după ani!! Cu toate acestea, își păstrează sănătatea și credința în – și grație medicamentului nemuririi.

Cretinism sau crestinism ?!Incotro te indrepti ,poporul meu ?

Împărtășania nu este un lucru comun, adică nu intră cine vrea, scoate lingura din buzunar și se împărtășește. Nu e un bufet suedez în care fiecare se servește după cum poftește.E un lucru cat se poate de cinstit să admiți că în altar nu stau căpcăuni și la împărtășit nu vin maniaci puși să-i contamineze pe ceilalți. Credincioșii se împărtășesc cu Hristos și orice gand rău și ascuns nu își are locul în această taină mare.

Biserica are randuială de afierosire a vaselor de slujbă , adică și a linguriței . Sfintele vase se sfințesc prin atingerea Sfantului Trup și Sange. O linguriță înmuiată în Sangele Domnului nu mai este un obiect casnic bun de pus în mașina de spălat vase, ci este un obiect liturgic, care trebuie să rămînă în altar.

Biserica are randuiala împărtășirii bolnavilor. Orice fel de bolnavi. De ciumă, de holeră, de TBC. Noi ne împărtășim cu foc  adevărat, iar focul, după cum se știe, arde tot, chiar și virușii.

De asta a fi preot nu e tot una cu a fi polițist, că preotul se bagă în foc și acolo unde polițistul își ia măsuri de precauție.

Taina Sfintei împărtășanii trebuie să rămînă în altar. Discutarea ei în public, cu excepția dorinței de a-L slăvi pe Hristos și a descoperi marea Lui iubire, este un lucru nepotrivit.

Noi cei care ne impartasim cu Sfintele Taine credem ca este DUMNEZEU in SF.POTIR.

Nu dati cele sfinte cainilor ,nici lepadati margaritarele voastre inaintea porcilor ca nu cumva sa le calce cu picioarele si intorcandu-se sa va rupa pe voi.” Matei 7:6

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente