Acasă Locale Nationale Liviu Dragnea președinte intermiar PSD

Liviu Dragnea președinte intermiar PSD

liviu dragnea

Liviu Dragnea este noul președinte interimar al PSD, el fiind votat, miercuri, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al partidului, în defavoarea Rovanei Plumb. Potrivit unor surse, Dragnea a primit 65 de voturi, în timp ce Rovana Plumb doar 18. Dragnea și-a anunțat, oficial, candidatura pentru interimatul la șefia partidului cu doar o zi înaintea ședinței CExN.

Liviu Dragnea a declarat, imediat după vot, că va veni cu un plan de acțiune pentru redresarea partidului, iar Rovana Plumb va rămâne președintele Consiliului Național și va conduce departamentele PSD. El a mai spus că social-democrații vor face tot ce le stă în putință ca Victor Ponta să rămână premier, acesta fiind susținut de toți membrii de partid.

Dragnea, care până acum a ocupat funcția de coordonator politic, a precizat că a avut o discuție cu Gabriel Oprea, pe care l-a asigurat de colaborarea PSD și de faptul că împreună vor asigura guvernarea.

Întrebat în legătură cu faptul că Ponta nu a votat, Dragnea a spus „până la urmă, este o soluție rabinică”.

Victor Ponta a plecat de la ședința Comitetului Executiv Național al PSD fără să voteze, după ce a susținut-o pe Rovana Plumb. Ponta a părăsit ședința, pe motiv că avea o întâlnire și se va întoarce.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente