Acasă Locale Stiri Satu Mare Locuri de muncă în Austria

Locuri de muncă în Austria

Biroul de Informare din cadrul Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare printr-o colaborare cu Caritas Viena oferă încă din anul 2012, informații și consiliere în legătură cu oferte de serviciu pentru îngrijitori la domiciliu în Austria. 

Posibilitățile oferite de birou sunt axate pe calitatea serviciilor oferite clienților. În decursul a doi ani sute de persoane s-au adresat biroului pentru a afla mai multe informații despre posibilitățile de angajare în Austria. Anul acesta 16 persoane au reușit să se angajeze în străinătate ca și îngrijitor la domiciliu 24 din 24.

Csizmár Antal, angajatul Biroului de Informare a declarat că pe lângă informațiile date despre posibilitățile de angajare oferite de organizația Caritas Viena, sedă o mare importanță consilierii continuu a persoanelor plecate în strănătate. Îngrijitorii, pe lângă ajutorul primit de la angajații organizației din Viena, au posibilitatea de a primi asistență telefonică și de la angajații Biroului de Informare din Satu Mare. Deasemenea se pune mare accent pe formarea profesională a îngrijitorilor prin cursuri de specializare cum ar fi kinaesthetics în îngrijire, managementul conflictului în îngrijire, îngrijirea persoanelor suferinzi de demență și multe altele. „Este foarte important să subliniăm, că scopul nostru pe lângă oferirea informațiilor este ca persoanele plecate la muncă în străinătate să se întoarcă în țară și să-și valorifice experiențele dobândite. ”

Organizația partener  are grijă ca îngrijitorii plecați în Austria să se întoarcă în țară după o lună de muncă pentru a petrece următoarea lună alături de familiile lor și pentru a avea ocazia de a se regenera, și a se odihni.

Specializarea în îngrijire la domiciliu și cunoașterea limbii germane este o condiție în ceea ce privește angajarea persoanelor în străinătate, însă în lipsa acestora, în limita posibilităților, se oferă cursuri de îngrijitor la domiciliu și de limba germană.

Sediul biroului este în Satu Mare pe Bulevardul Unirii nr. 49 și are următoarele pagini de facebook: Birou de Informare, Információs iroda; PersonenbetreuerInnen Satu-Mare. Mai multe informații pot fi obținute pe adresa de [email protected] la numărul de telefon:  0261-710246 marți și joi între orele 14.00 – 18.00, iar miercuri și sâmbătă între orele 8.00 – 12.00.

Articolul precedentFurt de lemne
Articolul următorAutori identificați
- Advertisment -

Cele mai populare

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

A murit legenda Argentinei, Diego Maradona

Anul 2020 mai face o victimă, și ne mai arată încă o dată că a fost un an...

Comentarii recente