29.8 C
New York City
joi, iulie 7, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareLocuri de muncă în Germania și Spania

Locuri de muncă în Germania și Spania

angajari

Firma Blok House din localitatea Frankfurt am Main landul Hessa din Germania oferă următoarele locuri de muncă
• 3 posturi bucătari
• 3 posturi bucătari grill
• 2 posturi barman
• 15 posturi ospătari

Descrierea locului de muncă
Activitatea presupune -pregătirea felurilor de mâncare, pregătirea preparatelor la grătar, pregătirea băuturilor,inventarierea si întocmirea comenzilor pentru aprovizionarea barului cu băuturi, depozitarea corespunzătoare a produselor și băuturilor, curățirea echipamentelor și instrumentelor de lucru.
Cerințele locului de muncă
Calificare profesională încheiată și/sau experiență in domeniu, capacitatea de a lucra în echipă, flexibilitate și angajament, aspect îngrijit și bune maniere, cunoștințe bune de limba germană
Salariul
Salariul oferit este de 1500 euro brut/lună, la care se adaugă bonusuri.
Alte beneficii
Dupa 6 luni de la angajare se oferă primă pentru concediu și pentru Crăciun.
Pentru maxim 6 luni cazarea este asigurată,iar apoi angajatorul oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.Masa este asigurată in timpul programului de muncă.

Durata contractului
Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu program normal de lucru de 40 ore/săptămână.Se lucrează in schimburi/în zile de weekend(în weekend programul de lucru este in intervalul orar 11.00-00.00)

Termenul limită pentru aplicare – 31.08.2016
Mod de aplicare
Persoanele interesate, care corespund cerințelor ofertei de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare pentru a primi formularele de aplicare.Cele două formulare trebuie complectate la calculator.
Persoanele preselectate în urma transmiterii aplicașiilor vor fi contactate telephonic in vederea verificării cunoștințelor de limbă germană.
Doar candidații al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului, vor fi invitați la selecția care se va organiza în luna septembrie.
Invitarea acestora se va face în timp util de către Consilierul EURES din cadrul AJOFM Satu Mare.

Locuri de muncă în Spania 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare prin serviciul de ocupare EURES Romania, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă intre 18-40 de ani, pentru recoltarea căpșunilor pentru campania 2017.Nu se solicit experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, durata estimate de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână  împărțite în 6 zile, ziua a 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

Programul de lucru începe la primele ore  ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective.

Plata se face la două săptămâni prin transfer bancar.Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.Nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați  în cadrul firmei.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, telefon0261/770237.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente