Acasă Locale Stiri Satu Mare Lucrările la parcările din Micro 17, în linie dreaptă

Lucrările la parcările din Micro 17, în linie dreaptă

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administatorul public, Maskulik Csaba au verificat stadiul lucrărilor de modernizare a celor 6 cvartale de parcări din Micro 17.

Edilul-șef a cerut firmelor să urgenteze lucrările, iar dacă este necesar să suplimenteze echipele de muncitori pentru ca termenele limită să fie respectate.

,,Am făcut o vizită inopinată în Micro 17 pentru a verfica stadiul lucrărilor de modernizare a celor 6 cvartale de parcări din Micro 17. Am constat că în unele parcări lucrările trebuie urgentate pentru a reduce din disconfortul locatarilor care nu au unde să parcheze. Am cerut firmelor să suplimenteze echipele de muncitori pentru a urgenta lucrările, fără a face rabat de la calitate! De asemenea, le-am pus în vedere că zona unde se desfășoară lucrările trebuie să rămână curată!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Comentarii recente