Acasă Locale Luni vor fi premiați elevii care au promovat examenul internațional de limba...

Luni vor fi premiați elevii care au promovat examenul internațional de limba franceză

DELFLuni, 17 iunie, de la ora 11.00, reprezentanții Institutului Francez din Cluj Napoca vor înmâna într-un cadru festiv diplomele de DELF elevilor din județul Satu Mare, care au promovat examenul internațional de limba francezã.

Evenimentul va avea loc în biblioteca „Dr. Vasile Lucaciu” a Colegiului Național „Doamna Stanca”, Satu Mare, liceu cuprins în rețeaua celor 29 de secții bilingv-francofone din România și acreditat ca Centru de examinare DELF școlar.

Diploma de DELF este recunoscută în întreg spațiul european, în spațiul francofon ea deschizând, atunci când vorbim despre nivelurile B1 și B2, oportunitatea continuării studiilor academice în Franța sau alte țãri francofone. Ea constituie de asemenea o piesã importantã în CV-ul oricãrui tânãr care își dorește mai mult de la cariera profesionalã.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente