Acasă Locale Stiri Satu Mare Mai multe localități renunță la toate eveniemntele culturale și sportive

Mai multe localități renunță la toate eveniemntele culturale și sportive

Mai multe localități din țară anuntă că renunța la toate evenimentele culturale și sportive ce erau programate pe anul 2020.

„Traversăm o perioadă grea, dificilă în cadrul existenței noastre.

Pentru a o parcurge cu cât mai reduse consecințe imediate și efecte negative pentru viitor, e nevoie să fim solidari și conștienți că trebuie să respectăm toate recomandările transmise de autorități și chiar constrângerile la care suntem supuși.

Și pentru că suntem încrezători că toate acestea se vor încheia cât mai curând posibil cu bine, noi, Primăria, căutăm să continuăm lucrările la investițiile pentru care cu atâta trudă am câștigat proiectele de finanțare.

Astfel la Gerăușa se lucrează la investiția de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare, la Baba Novac, Mădăras și Ardud la pietruiri și asfaltări, la Ardud se execută lucrări complexe de amenajări exterioare la Casa de Cultură, iar la Mădăras au început de curând lucrările de construire a Sălii de Sport. Săptămâna viitoare vor începe și amplele lucrări de reabilitare, modernizare și dotare cu mobilier și aparatură a Centrului de Permanență sanitară Ardud, care deservesc 6 UAT-uri cu o populație de peste 20.000 locuitori.

Lucrăm împreună cu proiectanții și consultanții și la alte proiecte de finanțare.

Lumea nu stă în loc!

Dar pentru că anul acesta se întrevăd multe lipsuri și constrângeri, vom renunța la toate evenimentele culturale și sportive programate pe 2020!” se arată în textul postat pe pagina de facebook a Primăriei Orașului Ardud.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente