Acasă Locale Stiri Satu Mare Mai multe localități renunță la toate eveniemntele culturale și sportive

Mai multe localități renunță la toate eveniemntele culturale și sportive

Mai multe localități din țară anuntă că renunța la toate evenimentele culturale și sportive ce erau programate pe anul 2020.

„Traversăm o perioadă grea, dificilă în cadrul existenței noastre.

Pentru a o parcurge cu cât mai reduse consecințe imediate și efecte negative pentru viitor, e nevoie să fim solidari și conștienți că trebuie să respectăm toate recomandările transmise de autorități și chiar constrângerile la care suntem supuși.

Și pentru că suntem încrezători că toate acestea se vor încheia cât mai curând posibil cu bine, noi, Primăria, căutăm să continuăm lucrările la investițiile pentru care cu atâta trudă am câștigat proiectele de finanțare.

Astfel la Gerăușa se lucrează la investiția de alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare, la Baba Novac, Mădăras și Ardud la pietruiri și asfaltări, la Ardud se execută lucrări complexe de amenajări exterioare la Casa de Cultură, iar la Mădăras au început de curând lucrările de construire a Sălii de Sport. Săptămâna viitoare vor începe și amplele lucrări de reabilitare, modernizare și dotare cu mobilier și aparatură a Centrului de Permanență sanitară Ardud, care deservesc 6 UAT-uri cu o populație de peste 20.000 locuitori.

Lucrăm împreună cu proiectanții și consultanții și la alte proiecte de finanțare.

Lumea nu stă în loc!

Dar pentru că anul acesta se întrevăd multe lipsuri și constrângeri, vom renunța la toate evenimentele culturale și sportive programate pe 2020!” se arată în textul postat pe pagina de facebook a Primăriei Orașului Ardud.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente