Acasă Sport International Manchester United a pierdut pe teren propriu

Manchester United a pierdut pe teren propriu

Manchester United a înregistrat prima înfrângere din acest sezon de Premier League. Formația antrenată de Ole Gunnar Solskjaer a pierdut pe teren propriu, pe Old Trafford, contra celor de la Aston Villa scor 1 la 0.

„Diavolii roșii„ au început partida cu Cristiano Ronaldo, Pogba, Fernandes, Greenwod titulari, însă aceștia nu au reușit să pună în pericol poarta apărată de Emiliano Martinez. Ciudat este faptul că pe banca de rezervă a celor din Manchester se aflau jucători precum Martial, Sancho sau Cavania, iar Ole Gunnar Solskjaer nu a apelat decât la Cavani, însă și pe acesta la introdus în ultimele minute de joc.

Mai mult de atât, în minutul 88 oaspeții au beneficiat de o lovitură de corner în urma căreia aceștia au reușit să înscrie prin fundașul Kortney Hause golul victoriei.

În minutele de prelungiri (min. 93) marcatorul golului, Hause, a atins mingea cu mâna, arbitrul dictând lovitură de pedeapsă. Bruno Fernandes a decis să execute el, chiar dacă pe teren mai era și Cristiano Ronaldo. Fernandes a executat însă dezamăgitor, mult peste poarta lui Martinez.

Deși Bruno Fernandes este cunoscut ca un specialist a acestor lovituri de pedeapsă, este pentru prima dată cu acesta nu reușește să trimită pe spațiul porții de la punctul cu var. Portughezul este cunoscut ca un excelent executant de penalty-uri, însă astăzi i-a dezamăgit pe fanii lui United, dar și pe anumiți experți din fotbalul britanic, care nu înțeleg de ce nu a fost lăsat Cristiano Ronaldo să execute. Britanicii susțin că CR7 a fost vizibil iritat la finalul jocului, fiind primul care a părăsit terenul.

„De ce nu a bătut Ronaldo?”, a spus Pete Gill, de la Sky Sports. „Un penalty groaznic!”, a fost reacția lui Sue Smith.

„Cristiano Ronaldo a cerut să bată el penalty-ul, Bruno Fernandes l-a ignorat, iar Pogba i-a spus lui Ronaldo să îl lase pe Bruno să execute”, a scris gruparea de fani UtdFaithfuls, pe Twitter.

„Adevăratele sentimente ale lui Ronaldo au fost clare la finalul meciului. El a fost primul jucător care s-a îndreptat către tunel pentru a părăsi terenul”, a scris și Manchester Evening News.

„Nimeni nu este mai frustrat și dezamăgit decât mine pentru ratarea penalty-ului și înfrângerea ulterioară. Mereu mi-am asumat responsabilitățile și le-am îmbrățișat chiar și sub presiune în momente ca acestea. Astăzi, am eșuat.

Criticile și opiniile diferite au un rol important în fotbal. Am învățat să trăiesc cu ele, chiar să le folosesc pentru a mă motiva, și le consider o parte importantă pentru dedicarea mea de a nu mă opri niciodată din a deveni cel mai bun jucător care aș putea fi, pentru mine și pentru echipă.

Astăzi, mi-am asumat din nou responsabilitatea primită de când am venit la United și o voi face din nou fără nicio frică atunci când mi se va cere. Sunt un jucător care dă totul pe teren, cu o mare determinare. Și asta voi continua să fac.

Mă voi întoarce mai puternic pentru mine, pentru că astea sunt standardele pe care mi le impun, dar în primul rând pentru coechipieri și fanii care m-au susținut întotdeauna”, a transmis Bruno Fernandes.

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente