joi, septembrie 28, 2023
AcasăsusMandat european executat de polițiști

Mandat european executat de polițiști

Polițiștii din Gherța au desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate de arestare și care se sustrag de la executarea acestora.

În acest context a fost identificat și reținut un bărbat de 35 de ani, din Călinești Oaș , pe numele căruia a fost emis  un mandat European de arestare , pentru fapte de înșelăciune comise pe teritoriul Germaniei. Mandatul a fost emis de autoritățile acestui stat în vederea extrădării. Bărbatul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale în vederea îndeplinirii formalităților legale pentru extrădarea acestuia.

Și poițiștii din Viile Satu Mare în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale , au identificat și reținut ieri un bărbat , în vârstă de 44 de ani , din Satu Mare , pentru care a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea , fiind condamnat la 8 luni închisoare cu executare pentru furt. Bărbatul figura ca urmărit național. A fost încarcerat în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare și urmează a fi transferat în penitenciar unde își va ispăși pedeapsa.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente