Acasă Sport Local Mangia anunța apropierea debutului lui Gardoș

Mangia anunța apropierea debutului lui Gardoș

Cel mai important transfer făcut de CS U Craiova înaintea celei de-a doua jumătăți a sezonului, Florin Gardoș, nu a apucat încă să debuteze în echipa lui Devis Mangia. Tehnicianul italian anunță, însă, că momentul în care se va baza și pe fostul stelist nu este departe.

La finalul partidei câștigate cu 1-0 în fața Astrei Giurgiu, Mangia a lăsat de înțeles că fundașul de 29 de ani, venit sub formă de împrumut de la Southampton, ar putea fi folosit încă din etapa viitoare, când oltenii vor juca în deplasare împotriva campioanei Viitorul.

„E posibil să-l vedem etapa viitoare, dar trebuie să văd ce se întâmplă, să văd care e situația echipei. El lucrează bine, trebuie să continue și va veni și vremea lui. Trebuie să găsesc momentul potrivit în care să-l folosesc”, a declarat Mangia.

 

Cumpărat de Southampton în vara lui 2014, cu 6,8 milioane de euro, Gardoș abia apucase să se acomodeze cu fotbalul din Anglia, când a suferit o accidentare gravă la genunchi, în 2015, la un amical cu Feyenoord. După care a stat 9 luni pe tușă. La finele sezonului respectiv a mai apucat să intre în două partide pentru echipa U23 a „sfinților”.

 

De parcă nu ar fi fost suficient, Florin s-a lovit din nou înaintea pregătirilor pe care lotul englezilor le-a făcut în vara lui 2016 și a pierdut atât cantonamentul, cât și echipa.

Vara trecută Gardoș a fost la un pas de CFR Cluj, dar englezii au tărăgănat tratativele prea mult și ardelenii s-au reorientat spre Boli. Examenele medicale efectuate au arătat că apărătorul stă excelent din punct de vedere fizic, așa că oltenii nu au ezitat nicio clipă la perfectarea transferului.

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Din iubire nesfârșită faţă de om…

Sărbătoarea Naşterii Domnului este un prilej de întărire a comuniunii, de întrajutorare și de fapte de milostenie, care sunt roade ale dreptei credințe, mărturii concrete...

Guvernul Cîțu a depus jurământul

Guvernul PNL - USR-PLUS - UDMR, condus de Florin Cîțu, a trecut de votul Parlamentului. Au fost 260 de voturi pentru și...

Condiții de călătorie în Marea Britanie după 1 ianuarie

Românii vor putea intra în Marea Britanie pentru șederi de scurtă durată, adică în scop turistic sau în vizită, pentru o perioadă...

Vitamina D, esenţială pentru imunitate

Vitamina D ne ridică moralul, dar ne întăreşte şi imunitatea, ferindu-ne de viroze şi alte infecţii respiratorii. Însă nivelul acestei vitamine poate...

Comentarii recente