Acasă Locale Marcela Papici a câștigat procesul cu Spitalul Județean Satu Mare

Marcela Papici a câștigat procesul cu Spitalul Județean Satu Mare

Marcela Papici, fostul manager al Spitatului Județean Satu Mare a câștigat procesul cu Spitalul Județean Satu Mare. Tribunalul a decis că acea condiție care impunea candidaților experiență în managementul unităților sanitare cu paturi este nelegală.


“AM CASTIGAT procesul cu Spitalul Judetean Satu Mare, Consiliul Judetean Satu Mare, presedintele Consiliului Judetean, Spitalul Judetean, Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean, Comisia de Concurs, Comisia de solutionare a contestatiilor!
Conditia impusa prin regulamentul de organizare a concursului (2 ani experienta in managementul unitatilor sanitare cu paturi) in baza careia mi-au respins candidatura, este NELEGALA!
Trebuie sa anuleze tot ceea ce decurge din acest regulament nelegal!
Tot instanta a decis ca studiile contracandidatului meu, actualul manager al Spitalului Judetean Satu Mare nu sunt in conformitate cu conditiile imperative ale legii; lucru dealtfel foarte bine stiut de autoritatile decidente inca din 2017 de cand au facut primul regulament de concurs in asa fel incat sa-l favorizeze! Atunci eram proaspata mamica, Sofia avea cateva luni; n-am vrut sa ma iau la „tranta” cu ei. M-am rezumat la a scrie pe FB dar, din pacate, autoritatile care ar fi trebuit sa se sesizeze, dormeau. Cum dorm si acum!
Doar ca, acum, nu-i mai las sa faca ce vor! N-au decat sa respecte legea!
Bineinteles ca nici una din deciziile instantelor nu va fi pe placul lor si vor face recurs. Dar, tot bineinteles, si eu voi merge #panalacapat. Vor initia recurs atat pe procesul cu suspendarea concursului cat si pe procesul cu anularea concursului(fondul) pentru ca le-am castigat ambele!
Am stiut din primul moment ca am dreptate si voi dovedi acest lucru, prin puterea instantelor! Multumesc avocat Minodora Sorian ca ai crezut in mine si lupti pentru dreptate! Multumesc ca nu te sperie, nici pe tine, balaurii!
Nu mi-e teama!
Nu ma voi lasa calcata niciodata in picioare de nici un decident vremelnic doar pentru ca e „la butoane”!
Si daca tot veni vorba de spital: unde e spitalul cel nou, cu heliport, de 11 mil euro, mult trambitat prin presa inca din iunie 2018? Pierdeti cumva finantarea de la Uniunea Europeana?”, a scris Marcela Papici pe pagina sa de Facebook.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente