Acasă Divertisment VIDEO: S-a dus la altar cu un bărbat mai tânăr cu 30...

VIDEO: S-a dus la altar cu un bărbat mai tânăr cu 30 de ani. Mireasa aproape octogenară a purtat rochie de mireasă

Se spune că dragostea adevărată nu are vârsta, afirmație ce este întărită și de un cuplu din Iași. Potrivit bzi.ro, o femeie în vârstă de 76 de ani s-a căsătorit cu un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu aproape 4 ani după ce soțul femeii a decedat.

”Noi suntem împreună de când a murit soțul meu… Cam după jumătate de an, cam așa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu știe. După nu a mai fost cine știe ce tam-tam… ne-au lăsat în pace”, a declarat pentru sursa citată tanti Sofica.

Cam de atunci, Miluță a tot curtat-o pe Sofica până a reușit să o și cucerească. Relația, considerată de mulți atipică, durează de mai bine de patru ani iar recent cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

”Am vrut să mergem, dar nu am găsit nași. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat și duminică ne-am cununat”, a mai spus Sofica Onică.

Relația celor doi nu a fost ferită de prejudecățile și răutățile oamenilor care erau revoltați de faptul că partenerul doamnei Sofica este mai tânăr ca ea cu aproape 30 de ani.

”Mie mi-e cam rușine. Ce să zic acum? Am făcut-o, am făcut-o. Ne-am cunoscut și am rămas împreună. Eu am venit recent în țară, am fost la muncă în străinătate. Ea mă aștepta mereu… Acum ne-am cununat. Eu am vrut să fiu mire, că nu am fost niciodată, și s-a îmbrăcat și ea în rochie de mireasă. După cununie am mers la nași, am stat la masă, cu serveală, cu muzică… a fost frumos”, a spus Miluță pentru bzi.ro.

Cei doi au și planuri de viitor dar deocamdată îi preocupă să-și asigure lemnele de foc pentru iarnă și cele necesare pentru masa de Crăciun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente