miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareMarcela Papici, noul manager al Spitalului Județean

Marcela Papici, noul manager al Spitalului Județean

Marcela-Papici

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, este noul manager al Spitalului Județean Satu Mare, postul acesteia de viceprimar fiind luat de o alta persoană.

Anunțul a fost făcut joi, într-o conferință de presă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef.

Din discuțiile avute la nivelul conducerii județului Satu Mare, a Consiliului Județean, eu cred și credem că am găsit formula cea mai potrivită. Noi în momentul acesta vom susține ca manager al Spitalului Județean Satu Mare pe doamna Marcela Papici și îi mulțumesc că a acceptat. Vom reuși să facem o echipă foarte bună, ca să continuăm tot ce am început la Spitalul Județean și în infrastructura de sănătate”, a declarat Adrian Ștef.

Prezent în conferința de presă, vicepreședintele Consiliului Județea, Mircea Govor, a precizat că este un moment important în sistemul de sănătate din Satu Mare și că numirea în funcția de manager al spitalului a Marcelei Papici a fost formula cea mai bună.

Este un moment important pentru sistemul de sănătate din Satu Mare. După plecarea doamnei Venemozer  de la Spitalul Județean am rămas cu interimat, ceea ce după părerea mea nu era normal și am vorbit cu domnul președinte să găsim o formulă, să asigurăm stabilitatea la spital, să găsim o persoană care știe ce înseamnă un management. Astfel, am căzut de acord să o numim pe doamna Marcela Papici, chiar dacă până acum câteva minute a fost viceprimarul municipiului Satu Mare. Cu experiența dânsei, sper din suflet că vom reuși să continuăm ceea ce ne-am propus pentru schimbarea imaginii sistemului de sănătate a județului Satu Mare. Avem încredere că am găsit formula cea mai bună și îi doresc mult succes în noua postură care nu este ușoară” a spus Mircea Govor.

Proaspăt numită în funcția de manager al Spitalului Județean Satu Mare, fostul viceprimar Marcela Papici, a declarat că a acceptat această funcție dorindu-și să facă pentru sătmăreni lucruri importante.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente