Acasă Divertisment “Marea Resetare”-omul în 2030

“Marea Resetare”-omul în 2030

Reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial (WEF) de la sfârșitul lunii ianuarie la Davos, Elveția, reunește lideri politici și de afaceri internaționali, economiști, pentru a discuta probleme globale. Condus de viziunea influentului său CEO Klaus Schwab , WEF este principala forță motrice pentru „marea resetare” distopică , o schimbare tectonică care intenționează să schimbe modul în care trăim, lucrăm și interacționăm unul cu celălalt.

Marea Resetare implică o transformare a societății care are ca rezultat restricții permanente asupra libertăților fundamentale și supravegherea în masă, întrucât sectoare întregi sunt sacrificate pentru a stimula monopolul și hegemonia corporațiilor farmaceutice, a giganților high-tech / big data, Amazon, Google, marile lanțuri globale, sectorul plăților digitale, preocupările privind biotehnologia etc.

Folosind blocaje și restricții COVID-19 pentru a trece prin această transformare, marea resetare este lansată sub masca unei „a patra revoluții industriale” în care întreprinderile mai vechi urmează să fie conduse la faliment sau absorbite în monopoluri, închizând efectiv secțiuni uriașe a economiei pre-COVID. Economiile sunt „restructurate” și multe locuri de muncă vor fi realizate de mașini bazate pe inteligenta artificiala.

Într-un scurt videoclip , WEF prezice că până în 2030 „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”. O față zâmbitoare fericită este reprezentată în timp ce o dronă livrează un produs unei gospodării, fără îndoială comandată online și ambalată de un robot într-un depozit gigantic Amazon: „niciun om nu a fost implicat în fabricarea, ambalarea sau livrarea acestui produs”; fii sigur, nu conține viruși și bacterii – deoarece, chiar și în 2030, vor trebui să păstreze vie și bine povestea fricii pentru a menține dominanța spectrului complet asupra populației.

Șomerii (și vor fi mulți) ar putea fi plasați pe un fel de venit de bază universal și ar putea scapa de datoriile lor (îndatorarea și falimentul la scară masivă este rezultatul deliberat al blocărilor și restricțiilor) în schimbul predării activelor lor către stat sau mai exact instituțiile financiare care ajută la stimularea acestei mari resetări .

WEF declară că publicul va „închiria” tot ceea ce necesită: eliminarea dreptului de proprietate sub masca „consumului durabil” și „salvarea planetei”. 

Desigur, mica elită care a lansat această mare resetare va deține totul.

Fiecare mișcare și cumpărare trebuie monitorizate, iar tranzacțiile noastre principale vor fi online.

Planul pentru cetățenii individuali ar putea reflecta strategia care trebuie aplicată statelor naționale.

De exemplu, președintele Grupului Băncii Mondiale, David Malpass,  a declarat că țările mai sărace vor fi „ajutate” să se ridice în picioare după diferitele blocaje care au fost puse în aplicare.

Acest „ajutor” va fi cu condiția ca reformele neoliberale și subminarea serviciilor publice să fie puse în aplicare și să fie încorporate în continuare.

Pe 20 aprilie, Wall Street Journal a publicat titlul „ FMI, Banca Mondială se confruntă cu un potop de cereri de ajutor din lumea în curs de dezvoltare . Zeci de țări cer salvări și împrumuturi de la instituțiile financiare.. O rețetă ideală pentru alimentarea dependenței.

În schimbul ameliorării datoriilor sau „sprijinului”, conglomeratele globale, împreună cu Bill Gates, vor putea dicta în continuare politicile naționale și vor elimina rămășițele suveranității statului național.Global Research-

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nu pot înțelege blazarea!” Interviu cu Părintele Protosinghel Teofan Popescu

În anii `90, o mână de studenți lipsiți de mijloace materiale, dar având credință și dragoste de neam, au înființat ASCOR-ul București...

Modificarea privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HG 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de...

Discursul de adio al lui Donald Trump

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump a declarat marți, în discursul său de adio, că a dus cele mai grele bătălii în timpul...

Suportă orice necaz având nădejde

Încercarea sufletului cu diferite necazuri se face cu îngăduința lui Dumnezeu, ca să se arate tuturor sufletele care iubesc cu adevărat pe...

Comentarii recente