Acasă Locale Măsuri pentru Bacalaureat în siguranță la Satu Mare

Măsuri pentru Bacalaureat în siguranță la Satu Mare

bacPeste 50 de polițiști și jandarmi acționează zilnic, suplimentar față de dispozitivul curent angrenat pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, pe timpul desfășurării probelor scrise ale Examenului Național de Bacalaureat din sesiunea I -2013.

Astazi,  1 iulie, au avut loc probele scrise ale Bacalaureatului 2013, cu proba E)a) – probă scrisă la Limba și literatura română.

Pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță a examenelor, pe lângă dispozitivul curent, zilnic, acționează 40 de polițiști și 14 jandarmi.

Din rândul efectivelor de poliție care asigură măsurile specifice în zona unităților de învățământ, a centrelor de examen și a centrelor de corectare fac parte polițiști de ordine publică, polițiști de la rutieră și polițiști judiciariști.

Echipajele din teren acționează pentru a depista și a lua măsurile legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de siguranță publică. În acest sens, unitățile unde au loc examenele sau sunt organizate centre de corectare sunt incluse în itinerariile de patrulare.

De asemenea, polițiștii rutieri acționează pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum și a ambuteiajelor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente