Acasă Locale Stiri Satu Mare McDonald’s vine la Satu Mare

McDonald’s vine la Satu Mare

McDonald’s a obținut certificatul de urbanism pentru restaurantul din municipiul Satu Mare, a anunțat astăzi primarul Kereskenyi Gabor. Compania și-a propus să deschidă noul restaurant de pe Drumul Careiului până la finalul acestui an.

,,Am avut joi o întâlnire cu reprezentanții McDonald’s România, prilej cu care am semnat certificatul de urbanism pentru viitorul restaurant de pe Drumul Careiului, din municipiul Satu Mare. Compania și-a propus să deschidă restaurantul până la sfârșitul anului”, a anunțat primarul municipiului Satu Mare.

Noul restaurant McDonald’s va fi unul de tip Drive Thru și va fi construit în parcarea Kaufland de pe drumul Careiului, chiar din vecinătatea mall-ului Satu Mare Shopping City construit de cei de la NEPI Rockastle.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente