marți, decembrie 5, 2023
AcasăSportInternationalMeci mare de seară, returul ROMÂNIA-GRECIA, cât crezi că va fi scorul?...

Meci mare de seară, returul ROMÂNIA-GRECIA, cât crezi că va fi scorul?

România are șansa de a se califica, după o pauză de 16 ani, la Cupa Mondială, însă pentru acest lucru trebuie să câștige barajul cu Grecia. România-Grecia se joacă, acuma seara, de la ora 21:00, pe Arena Națională, după ce, în tur, Grecia a câștigat cu 3-1 meciul cu România.
Ultimul Mondial la care a participat România a fost cel din Franța, în 1998, când tricolorii s-au oprit în optimile de finală, învinși de Croația cu 1-0, dintr-un penalty acordat cu larghețe de arbitru și transformat de Davor Suker.

Susținută de 50.000 de spectatori, România are șansa a doua la calificarea după un joc slab făcut la Pireu și va fi obligată să atace din primul minut la București în fața unei echipe a Greciei solidă mai ales în apărare.

Selecționerul Victor Pițurcă are numeroase probleme de efectiv, pe lângă mijlocașii defensivi Alexandru Bourceanu și Costin Lazăr (Mihai Pintilii este accidentat), ambii suspendați, este nevoit să îl folosească pe căpitanul Vlad Chiricheș, care are fractură la nas și va purta o mască specială de plastic, iar portarul Ciprian Tătărușanu a fost recuperat după ce a ratat meciul de la Pireu din cauza unor probleme medicale.

Pițurcă ar putea apela și la Bănel Nicoliță în locul lui Gabriel Torje, care a dezamăgit în meciul tur, dar și la Alex Maxim, cerut în echipă de mare majoritate a specialiștilor și suporterilor.

Grecia are o singură problemă de lot, căpitanul Kostas Katsouranis, care e suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

România: Tătărușanu — Mățel, Chircheș, Goian (Gardoș), Latovlevici — Hoban (Cociș) — Nicoliță (Torje), Maxim, Stancu, Tănase — Marica.

Grecia: Karnezis — Torosidis, Papastathopoulos, Siovas, Holebas — Maniatis, Tachtsidis, Tziolis, Samaras — Salpingidis, Mitroglou.

7 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente