duminică, mai 26, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smMesaje de condoleanțe pentru Ștefania, eleva care a decedat la Unitatea Primiri...

Mesaje de condoleanțe pentru Ștefania, eleva care a decedat la Unitatea Primiri Urgențe

Vestea morții Ștefaniei R., a produs mare tristețe printre colegii și prietenii adolescentei, printre profesorii, conducerea unității de învățământ cât și în rândul sătmărenilor cutremurați de vestea că o adolescentă de doar 15 ani a decedat subit

Colegii și cei care au cunoscut-o transmit mesaje de condoleanțe în mediul online.

„Am fi vrut sa ramai în mijlocul nostru dar Dumnezeu a avut un alt plan. Am fi vrut sa cânți alături de noi, la sfârșitul clasei a 8 a dar de azi vei canta în ceruri. Am fi vrut sa mai povestim, să facem ghidușii, să facem poze, sa mergem un excursii dar de azi tu ne privești de Sus !

Rămas bun draga noastră colega și eleva Ștefania, este greu sa înțelegem ce s-a întâmplat, ne e greu sa vedem de azi banca ta goala! Vei rămâne mereu în sufletul și amintirea noastră!! Te vom iubi mereu!! Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace!!”, a scris pe Facebook Anca Potra, directorul Școlii Gimnaziale Doba.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ștefania, te vom iubii mereu suflet bun”, a scris Sorina V.

„Ne va fi dor de tine Ștefania”, a scris  Rebeca B.

Amintim că eleva în vârstă de doar 15 ani, din Boghiș, a decedat în cursul serii de miercuri, la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Ștefania era elevă în clasa a VIII-a B la Școala Gimnazială Doba, județul Satu Mare și a decedat în cursul serii de ieri la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Potrivit surselor noastre, eleva ar fi făcut o complicație în urma unei pneumonii, informații care încă nu au fost confirmate de reprezentanții Spitalului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente