marți, decembrie 5, 2023
AcasăSportNationalMijlocașul echipei Dinamo Tbilisi: Steaua este o formație puternică, dar vom face...

Mijlocașul echipei Dinamo Tbilisi: Steaua este o formație puternică, dar vom face totul pentru a trece de turul 3

nikolici-steauaMijlocașul echipei Dinamo Tbilisi, Levan Khmaladze, a declarat că potențiala adversară din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua, este o formație puternică, dar el și colegii săi vor face totul pentru a trece de aceasta, deoarece își doresc să ajungă în grupele competiției.

Khmaladze este de părere că pentru Dinamo Tbilisi meciul de marți cu Streymur, din manșa secundă a turului doi preliminar al LC, ar trebui să fie doar o pregătire pentru runda următoare. „Acesta este un meci oficial, dar trebuie să fie o pregătire pentru turul următor. Poate vom întâlni Steaua în turul trei preliminar. Este o adversară puternică, dar vom face totul pentru a trece de turul trei. Vrem să ajungem în grupele Ligii Campionilor”, a spus fotbalistul din Georgia.

Formația Steaua va întâlni câștigătoarea dublei manșe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) – EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de echipa macedoneană Vardar Skopje în turul doi. Însă cel mai probabil Steaua și Dinamo se vor întâlni în turul al treilea, după ce, în partidele tur, românii au câștigat cu 3-0 în fața celor de la Vardar, iar campioana Georgiei s-a impus cu 6-1 în meciul cu EB/Streymur. Cele două formații au programate marți meciurile din manșa secundă a turului doi preliminar.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente