joi, iunie 20, 2024
AcasăLocaleBăsescu lansează doar scandal și miciuni pentru că are lansare de partid....

Băsescu lansează doar scandal și miciuni pentru că are lansare de partid. Pot simți dispreț

Victor-PontaPreședintele Traian Băsescu este un personaj care lansează doar scandal, ceartă și minciuni numai pentru că, marți, are o lansare de partid și se află, astfel, în campanie, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că poate simți pentru șeful statului „repulsie, dispreț și lehamite”.

„Președintele nu se poate obișnui că nu mai are un guvern de slugi. Aștept ca o ușurare să își termine odată mandatul”, a spus Ponta la Antena 3.

El a adăugat că nu îl interesează părerea președintelui despre fondurile UE sau privatizarea CFR Marfă, deoarece acesta este ultimul om care poate da sfaturi, situația dificilă din 2010-2011 datorindu-i-se.

Premierul a adăugat că observă cu satisfacție faptul că îl enervează foarte tare pe președintele Băsescu.

Președintele Traian Băsescu a anunțat, luni, că va lua în 23 august o decizie definitivă privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, explicând că lipsa sa de încredere în Ovidiu Silaghi este urmare a performanței acestuia la Ministerul Transporturilor, când nu s-a evidențiat cu nimic, a fost „un fel de apă sfințită”, adică nici nu a mișcat ceva, nici nu s-a opus la ceva.

El a mai afirmat că anunțul Guvernului că trebuie așteptat avizul Consiliului Concurenței pentru semnarea contractului de privatizare a CFR Marfă este o „intoxicare și o minciună”.

Băsescu a arătat totodată că firma care a câștigat licitația pentru a cumpăra CFR Marfă nu are banii necesari pentru a plăti suma convenită și caută bani „pe la bănci”, el întrebând de unde va mai avea compania bani de investiții pentru modernizarea CFR Marfă.

El a mai declarat că Guvernul a probat că nu a fost competent în pregătirea absorbției banilor pentru exercițiul 2014-2020 prin proiectul Acordului de Parteneriat transmis la Bruxelles, adăugând că trage un semnal de alarmă în acest sens.

În replică, premierul Victor Ponta, aflat în vizită de lucru în Spania, a afirmat că nu dorește să comenteze în niciun fel ultimele declarații ale președintelui Traian Băsescu, deoarece îi este indiferent ce anume a spus șeful statului, adăugând : „Să fie sănătos președintele !”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente