vineri, iunie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialMinciuna are picioare scurte. Au condus având permisul suspendat și au sperat...

Minciuna are picioare scurte. Au condus având permisul suspendat și au sperat că scuzele ”țin” la polițiști

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Carei au depistat în PTF Urziceni, respectiv pe raza localității Pișcolt, județul Satu Mare, doi cetățeni, unul maghiar și altul român, care conduceau autoturisme, deși acest drept le-a fost anulat.

Duminică, 12 martie a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean maghiar, în vârstă de 55 de ani. Aceasta conducea un autoturism marca Opel, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Ungariei.

Cu ocazia efectuării formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră i-au solicitat acestuia și permisul de conducere. Bărbatul a declarat că nu îl are asupra sa, însă, în urma verificărilor efectuate de către colegii noștri, a ieșit la iveală faptul că dreptul de a conduce i-a fost anulat cetățeanului maghiar.


Un caz similar au constatat polițiștii de frontieră pe raza localității Pișcolt, județul Satu Mare, azi dimineață, când au oprit în trafic un autoturism marca Dacia, condus de către un cetățean român, de 27 de ani, din județul Mehedinți. Și acesta a declarat că nu are permisul de conducere asupra sa, însă în urma verificărilor specifice s-a constatat că dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost anulată exercitarea dreptului de a conduce, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale.

Sursa: Poliția de Frontieră

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente