Acasă sus Ministerul de Externe: Șapte din cei opt oameni de la bordul avionului...

Ministerul de Externe: Șapte din cei opt oameni de la bordul avionului prăbușit la Milano erau români

În cursul acestei dimineți Ministerul Afacerilor Externe a transmis că șapte dintre persoanele aflate la bordul avionului privat prăbușit la Milano erau români și toți aveau și alte cetățenii. În avion se afla miliardarul român Dan Petrescu alături de fiul și soția sa, prieteni de familie și inclusiv un copilaș de doar un an.

Potrivit informațiilor pasagerii avionului se îndreptau spre locația unde urma să aibă loc botezul copilașului. Până la această dată nu se știe dacă omul de afaceri pilota avionul. Atât el cât și soția sa dețineau brevet de pilot.

Nu s-a stabilit deocamdată nici cauza tragicului eveniment.

Vă reamintim că în cursul zilei de duminică, 3 octombrie 2021, un avion privat de mici dimensiuni inmatriculat în România, s-a prăbușit la marginea orașului Milano. Toți cei opt pasageri au decedat.


Potrivit Corriere della Sera, la bordul avionului se aflau Dan Petrescu, 68 de ani, un bogat om de afaceri român cu cetățenie germană, și soția sa, 65 de ani, născută în România cu cetățenie franceză. Printre victime se numără și fiul său, Dan Stefan Petrescu, în vârstă de 30 de ani, indicat inițial ca pilotând avionul, născut la München și, de asemenea, cu dublă cetățenie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente