29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocaleMinistrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, prezent la inaugurarea noului sediu al Prefecturii

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, prezent la inaugurarea noului sediu al Prefecturii

Vineri, 28.01.2022, începând cu ora 12,00 Lucian Nicolae Bode (PNL) – Ministrul Afacerilor Interne, se va afla la Satu Mare pentru a participa la festivitatea de inaugurare a noului sediu administrativ al Instituției Prefectului Județul Satu Mare. Începând de astăzi toate serviciile publice oferite de Prefectură, sunt funcționale.

Vă reamintim că la începutul lunii februarie a anului trecut, la propunerea deputatului PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, cu sprijinul ministrului de Interne, Lucian Bode, a fost aprobată în comisia de specialitate a Parlamentului suma de  3.714.000 lei pentru modernizarea zonei în care vor funcționa birourile de pașapoarte, permise și înmatriculări din incinta noului sediu.

La acea dată deputatul Adrian Cozma declara că suma alocată este de ajuns pentru finalizarea lucrărilor de construcție la noul sediu al Prefecturii.

”Cunosc bine situația la Instituția Prefectului, iar angajații și cetățenii care au zilnic de rezolvat probleme trebuie să beneficieze de condiții normale, decente. Am dat avizul favorabil în Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională pentru buget și sper să ne mișcăm cât mai repede pentru aprobarea în plen cel târziu săptămâna viitoare. Administrația locală depinde de aprobarea bugetului general și e important să demarăm principalele lucrări de investiții în județe cât mai repede posibil. Noul sediu al Institutiei Prefectului Satu Mare poate fi finalizat în acest an” – a declarat la acea dată, deputatul Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente