Acasă Locale Stiri Satu Mare Ministrul agriculturii în vizită la Satu Mare

Ministrul agriculturii în vizită la Satu Mare

vlcsnap-error580

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, se află pentru două zile, 9 și 10 iulie, în vizită în județul Satu Mare. Astăzi a vizitat orașul Tășnad și a informat cetățenii și autoritățile despre accesarea fondurilor europene.

Orașul Tășnad s-a bucurat joi, 9 iulie, de oaspeți de seamă. În vederea promovării Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală și înregistrării de noi membri, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin a vizitat Tășnadul alături de alte oficialități naționale, județene și locale. Locuitorii zonei au fost informați despre proiectul Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală “Deschiși către viitor” și despre obiectivele și acțiunile RNDR din perioada 2014 – 2020.
Scopul acestei vizite este de a informa corect fermierii despre banii europeni și proiectele pe fonduri europene.

Prezent alături de delegația de oficiali, în vizita laTășnad managerul GAL SUD VEST, Ștefan Toga a vorbit despre proiectele din județul Satu Mare și a precizat faptul că un factor important în implementarea programelor a fost sprijinul financiar primit din partea Consiliului Județean.

Prin intermediul caravanei PNDR 2020 se creează oportunitatea unui dialog direct cu beneficiarii fondurilor europene și cu oficialitățile a cărui scop este de a înțelege corect și concret mecanismul de accesare al fondurilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente