marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleMinistrul Radu Stroe a efectuat o vizită la Satu Mare

Ministrul Radu Stroe a efectuat o vizită la Satu Mare

radu-stroeAstăzi, 23 mai, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a fost prezent la Satu Mare pentru a se întâlni cu șefii structurilor din cadrul instituției pe care o conduce.

În cadrul ședinței efectuată cu ușile închise, Stroe a discutat câteva dintre problemele cu care aceștia se confruntă. La întâlnire au participat atât prefectul, dr. Eugeniu Avram cât și subprefectul, Cristian Sasu.

La finalul sedinței Radu Stroe a făcut o delarație de presă, el a subliniat câteva dintre problemele discutate în cadrul întâlnirii. Potrivit acestuia „am discutat doar probleme de ordin general și nu punctual deoarece altfel, am fi avut nevoie de trei zile și tot nu terminam. În cadrul întâlnirii cu șefii instituțiilor județene aparținând MAI am subliniat necesitatea diminuării la maxim a deficiențelor pe tema traficului și contrabandei la frontiere. Pe de altă parte le-am spus că ministerul este preocupat să acorde toate drepturile salariale oamenilor din structură. Va fi o rectificare în iulie-august. Dacă nu le dai toate drepturile nu ai cum să le ceri să stea 24 de ore din 24 la serviciu. De asemenea, sunt preocupat să asigurăm buna și continua funcționare a structurilor. Am discutat și despre necesitatea securuzării frontierelor cu Ucraina”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente