Acasă Politica Mircea Govor acuză USR-ul că atacă Biserica Română

Mircea Govor acuză USR-ul că atacă Biserica Română

În urma scandalului provocat de reportajul realizat de cei de la Recorder https://www.youtube.com/watch?v=qHTgt82ZGPM&t=588s , președintele interimar al organizației județene PSD Satu Mare, acuză organizația USR de faptul că atacă Biserica Ortodoxă Română.

“Acum în aceste zile când spitalele sunt pline,secțiile ATI nu mai au nici un loc liber ,spitalele ard împreună cu bolnavii din ele, prețurile la utilității, combustibil, coșul zilnic explodează, pensionarii nu își mai pot cumpăra medicamente, tinerii nu mai văd nici un viitor în țara în care s-au născut, firmele românești se află în cel mai mare impas financiar din 90 până azi, s-au trezit cei de la USR-PLUS să atace singura instituție în care românii mai cred, unde își alină suferința, gramul de speranța și liniște sufletească, mai exact Biserica Ortodoxă Română!

Sunt total dezamăgit că au găsit să facă acest lucru tocmai prin intermediul unei persoane originară din Satu Mare, o domnișoară deputat de diaspora, un “accident al istoriei moderne”, o anume Simina Tulbure. Exact modelul preferat de acești vânzătorii de neam și țară. O tânără școlită și cu practică profesională în afara granițelor țării și apoi trimisă în țară să facă politică și să distrugă tot ce este românesc!

Cum au găsit să ia tunurile, ochii și oprobriu public de pe președinte, guvernul de incompetenți acești lachei din fruntea țării? Își trimit “căței” să atace! Dar ar fii bine să nu uite că această situație în care se află țara este vina lor exclusivă, ei au gestionat extrem de prost pandemia, nu au cumpărat medicamente pentru spitale, nu au pregătit spitalele, au gestionat catastrofal campania de vaccinare.

Ministerul sănătății a fost în mâna lor a celor de la USR-Plus! Pentru acest lucru vă spun clar în numele meu personal al colegiilor mei din PSD dar și al tuturor românilor creștini să luați labele de pe Sfânta Biserica a neamului românesc, opriți denigrarea și nu vă mai acoperiți incompetența, nepăsarea și trădarea neamului românesc prin astfel de ieșiri și practici mizerabile specifice neo-comuniștilor marxiști păgânii!”

FOTO: Arhivă

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente